Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji izbor Peoplea

Ovaj glumac je najseksepilniji muškarac na svijetu

Dwayne Johnson
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/3
15.11.2016.
u 14:40

Dwaynea Johnsona magazin People je proglasio najseksi muškarcem zbog njegove atletske figure i pobjedničkog karaktera

Magazin People u svom godišnjem izboru najseksepilnijeg muškarca godine pobjednikom je proglasio glumca Dwaynea Johnsona. Glumac će krasiti naslovnicu novog izdanja ovog časopisa koji u svom objašnjenju zašto je Johnson postao vlasnikom ove laskave titule piše da je pobjedu zaslužio svojom atletskom figurom i pobjedničkim karakterom.

Ovaj 44-godišnji glumac poznat po nadimku "The Rock" bivši je hrvač koji fit liniju, osim u teretani, i dalje održava i treninzima hrvanja. Godinu koja je na izmaku osim po ovoj tituli Dwayne će pamtiti i po dobroj zaradi. Naime, Forbes ga je proglasio najbolje plaćenim glumcem u svijetu s godišnjom zaradom od 64,5 milijuna dolara. Očekuje ga i puno novih poslovnih izazova pa osim premijere Disneyjeva mjuzikla "Moana" sprema se i novi nastavak filma "Brzi i žestoki" te film "Baywatch".

Na ovoj listi najseksepilnijih muškaraca magazina People dosad su bili i Chris Hemsworth, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Channing Tatum, George Clooney, a prvi koji je dobio ovu laskavu titulu je bio Mel Gibson 1985. godine. Dwayne je u vezi s Lauren Hashian s kojim ima kćer koja se rodila prošle godine, a iz braka s Dany Garcijom ima 15-godišnju kći Simone. 

>>Slavni snagator postaje otac drugi put

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
15:43 15.11.2016.

Glava mu je jaje...

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
15:03 15.11.2016.

ocekivano strace glasovale .

DU
Deleted user
15:39 15.11.2016.

Da. da vidjet cemo kako ce izgledati za jedno tridesetak godina, sve ce visjeti na njemu, hahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije