Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
andrea bocelli

Ovaj glazbenik u jednom je danu prodao više od pola ulaznica za pulsku Arenu

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/11
15.02.2024.
u 23:00

Slavni talijanski tenor će 30. kolovoza u pulskoj Areni obilježiti tri desetljeća karijere, a u samo jedan dan prodaje karata već je popunjeno više od pola kapaciteta Arene.

Slavni talijanski tenor Andrea Bocelli održat će 30. kolovoza u pulskoj Areni koncert kojim obilježava tri desetljeća karijere, a u samo jedan dan prodaje karata već je popunjeno više od pola kapaciteta Arene, objavio je organizator koncerta Charm Music.

Arena će jedina u regiji ugostiti velikog umjetnika. Publika u Puli imat će i jedinstvenu priliku doživjeti maestra u najintimnijem ambijentu na slavljeničkoj turneji, s obzirom na to da će se ostali koncerti na turneji održati u puno većim dvoranama, najavljuje organizator. 

Bocelli, ikona klasične i pop glazbe tijekom zadnja tri desetljeća svojim je glasom i životom inspirirao je mnoge umjetnike. U svijetu prepoznat kao predvodnik talijanske vokalne tradicije, rođen je u talijanskoj regiji Toscana, a do sada je širom svijeta prodao više od 90 milijuna primjeraka i postao najprodavaniji izvođač klasične glazbe. 

Već je album “Romanza” iz 1997. postao jedan od najprodavanijih albuma svih vremena, dok je “Sacred Arias” iz 1999. najprodavaniji album klasične glazbe bilo kojeg solo izvođača u povijesti. Album “Sì” iz 2018. debitirao je na prvom mjestu britanske i američke ljestvice albuma, postavši Bocellijev prvi album broj jedan u obje zemlje

Njegov zadnji album “Believe” iz 2020. je “duhovna autobiografija” koja spaja svete pjesme i pjesme koje govore duši. Album sadrži i originalne pjesme koje su skladali sam Bocelli i Ennio Morricone.

VIDEO Emotivni djed Aleksandre Prijović: Ponosan sam

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:05 16.02.2024.

Kad bi mu dopustili, Thompson bi za pol sata rasprodao cijelu arenu, jer je 100x bolji pjevač od tog izvikanog Bocellia.

Avatar lola lola
lola lola
03:56 16.02.2024.

Nije on ni do koljena Prijovicki koja u jednom danu proda karte za pet Arena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije