Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi iz splita

Ovaj dječak jedan je od najpoznatijih hrvatskih glazbenika današnjice

Foto: Instagram screenshot
1/3
23.06.2019.
u 16:48

Prije nego što se otisnuo u samostalne glazbene vode Krešo Bengalka je bio poznat kao jedan od osnivača gangsta rap grupe "Kiša metaka". Unazad dvije godine objavio je dva samostalna albuma; Finale iz 2017. i Split ZOO iz 2018. godine.

Svojim hitovima "Nocturno", "Ovdi", "Šta ćeš" splitski reper Krešo Bengalka žestoko se probio u zadnje dvije godine na hrvatskoj rep sceni.

Proboj koji je postigao s gangsta rap grupom "Kiša metaka", a kasnije kao član dueta "Krešo i Žuvi" s reperom Žuvijem plasirao ga je na visoko mjesto popularnosti. Ovaj 33-godišnji reper s tvrdim stavom i stihovima u kojima progovara o splitskom "podzemlju" i porocima svih vrsta inače je otac dvoje dječice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Umrit ću mlad

A post shared by KREŠO BENGALKA (@kresobengalkaofficial) on

Broji mnoge suradnje na sceni pa je tako jedna od najzvučnijih "Pasta Italiana" s Vojkom Vrućinom i Tončijem Huljićem.

- Kombinacija je moćna, a takvo nešto se moralo dogoditi. Sva trojica u toj pjesmi smo solo brijači i to je nešto što nas povezuje. Pjesma kao pjesma je besmislena, spot je odličan i sve to u paketu daje moćnu priču i razlog za odličnu zabavu koja nije mogla proći drugačije nego je*eno - izjavio je Krešo za Tportal prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 6

PA
Pahor
17:39 23.06.2019.

A ja pomislio netko stvarno poznat

KI
Kixsb1
17:50 23.06.2019.

Najpoznatiji, a prvi put čujem. Kako to?

AN
Antonio98
10:43 24.06.2019.

Prvak tvrdog đira raspuknuta traka na liniji od cilja 💪💪💪👊👊👊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije