Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

Ovacije za Đanija Stipaničeva i Kristinu Anđelku Đopar

đani stipaničev (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
19.11.2011.
u 14:46

Briljantne koncertne izvedbe Đanija i Kristine publika je nagradila ustajanjem sa stolica i bučnim ovacijama, tražeći iznova i iznova bis

BJELOVAR – Bjelovarčani su pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara u Domu kulture uživali u prvorazrednoj glazbeno vokalnoj poslastici, a koju su im priredili sopranistica Kristina Anđelka Đopar i tenor Đani Stipaničev izvodeći najpoznatije svjetske arije, operete i mjuzikle, (primjerice Kosa, Jalta, Jalta, Ero s onoga svijeta, Jesus Christ superstar, La traviata, Caruso, West side story, mala Floramy, Time to say godbye i druge) uz klavirsku pratnju Vedrana Milića.

Plijenili poglede

Dok je Đani blistao u crnom satenskom odijelu, Kristina je među ostalim pažnju privlačila i dubokodekoltiranom lepršavom haljinom. Na pozornici su zračili uživjevši se u svaku izvedbu, a koje su dodatno začinili obostranim zavođenjem u čemu je prednjačio dobro raspoloženi Đani, uvijek spreman i na pokoji dodatni geg.

Bučan pljesak i darovi

Sjajne koncertne bravure spomenutog dueta nagrađene su ovacijama publike koja je na kraju u znak zahvalnosti ustala na noge i bučnim pljeskom pozdravila briljantne izvođače, tražeći iznova i iznova bis. Raspoloženi Đani i Kristina nisu se oglušili na pozive, te su planirani repertoar od 18 pjesama, “protegnuli” za još četiri dodatne izvedbe. Na kraju ih je za nezaboravan koncert dodatno nagradio i gradonačelnik Antun Korušec, uručivši im darove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije