Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda bila i ostala

Ova malena slatkica danas je jedna od najseksipilnijih žena Hollywooda!

Jennifer lopez
Foto: Instagram
1/9
13.03.2015.
u 21:28

Fotografijom iz najranijeg djetinjstva latino diva J. Lo rastopila je srca svojih obožavatelja.

Latino diva Jennifer Lopez na svom Instagramu otkrila je kako je izgledala kao djevojčica. Fotografija iz njenog najranijeg djetinjstva osvojila je njene obožavatelje.

– Ovo je moje prirodno stanje! Osmijeh na licu! – napisala je slavna Jennifer u opisu fotografije za nju je dobila niz komplimenata. 

To ni ne čudi s obzirom da je mnogima upravo ona jedna od najprivlačnijih žena na svijetu. Iako joj je 45 godina to se po njenom izgledu ni po čemu ne nazire.

-Ljudi kažu da se zvijezde rađaju, a ne postaju. Ti si bila jednako zvijezda tada, kao što si i sada!- glasi jedan od komentara na fotku. 

Ima li se tu što za dodati?

>>Nekad beskućnici, a danas milijunaši: Ovo su zvijezde koje su od dna došle do vrha!

>>Jennifer Lopez u seksi haljini bez donjeg rublja ostavlja bez daha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije