Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulminacija skandala

Ova država prva odustala od Eurosonga

MARUV
Foto: Profimedia
1/3
27.02.2019.
u 20:11

Nije odustala samo Maruv, naime, Freedom Jazz Girls Band, Kazka Band i Brunettes Shoot Blondes, natjecatelji koji su se plasirali iza nje odbili su sudjelovati na Eurosongu koji se održava u svibnju u Izraelu.

Ukrajina neće sudjelovati na Eurosongu, objavila je njihova državna televizija. 

Odlučili su to nakon što je pobjednica državnog natjecanja, Hanna Korsun, poznatija pod umjetničkim imenom Maruv odbila je potpisati ugovor da neće nastupati u Rusiji.

Nije odustala samo ona, naime, Freedom Jazz Girls Band, Kazka Band i Brunettes Shoot Blondes, natjecatelji koji su se plasirali iza nje odbili su sudjelovati na Eurosongu koji se održava u svibnju u Izraelu.

Bend Kazka na svom Instagram profilu su napisali kako bi im bilo čast predstavljati Ukrajinu no da ne žele pobijediti pod svaku cijenu i da je njihova misija ujediniti ljude glazbom, a ne unositi razdor.

Pogledajte što Jacques Houdek kaže o pobjedi Roka Blaževića na Dori:

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
21:56 27.02.2019.

Budući da smo se usrali s nabavkom aviona, sada Izraelcima....u osvetničkoj misiji... šaljemo našeg Roka! Pa kad se on onako ..."krilat".... strmospizdi iz visine drito...na pozornicu.... imaju Izraelci da zažale kaj su nas pune dvije godine jeba*i u mozak! (pardon....ne...ne u mozak, jer ovi naši defiitivno ...nemaju mozga).

DU
Deleted user
23:11 27.02.2019.

Eee, nije baš tako , shvatili Ukrajinci da je je američka kompanija koja gura njihov projekt u stvari zamaskirana ruska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije