Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice i genijalci

Ova bivša Playboyeva zečica zvijezda je showa Nove TV i voli se fotkati u seksi izdanjima

Foto: Instagram
1/4
18.03.2019.
u 11:43

Ena Čobanov 2012. bila je Playboyeva zečica, a često snima serije i filmove u Bollywoodu i otvoreno govori o estetskim zahvatima

Večeras na Novoj TV starta show "Ljepotice i genijalci" u kojem će pred televizijskim kamerama naizgled nespojivih 11 ljepotica i 11 genijalaca udružiti snage i u parovima prolaziti zanimljive zadatke na putu do finala i novčane nagrade od 200 tisuća kuna. 

Show još nije ni počeo, a jedna kandidatkinja uspjela je ukrasti pozornost javnosti. Riječ je o Eni Čobanov, poznatijoj i pod umjetničkim imenom Ena Friedrich koja je bila i Playboyeva zečica, stigla je i do Bollywooda, a njen Instagram pršti zavodljivim seksi fotografijama. U razgovoru za Dnevnik.hr rekla je kako je pristala biti dio showa jer je rađen s ciljem da zabavi publiku i zato se prijavila jer je ne zanimaju tipovi realityja u kojima se traže partneri. 

Snimanje za Playboy odradila je 2012. godine, a poslije je odradila editorijale i za portugalsko i južnoafričko izdanje Playboya. Na to razdoblje Ena ovako gleda: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyone interested in my new content? 😋 #croatia_photography #homealone #lingerieday #boudoirphotos

A post shared by Ena Friedrich (@enafriedrich1) on

 

– Ne mogu reći da sam dobila mnogo negativnih komentara. Vjerujem da je razlog tome što sam imala 26 godina, bila sam samostalna, financijski neovisna, zaposlena sa završenim fakultetom. Primijetila sam da okolina daleko lošije reagira na cure koje to naprave s 18 ili 19 godina. Nećemo lagati, koliko god to željela učiniti, osobno to ne bih napravila da nisam bila sigurna kako to neće imati negativnih posljedica na moj posao i da to neće narušiti moj odnos s obitelji i  najbližima. 

 

 

Priznaje da je svakodnevno izložena kritikama, a titula bivše Playboyeve zečice joj ne pomaže previše, kaže Ena. Rodila se u Trogiru, studirala je u Zadru, a zadnjih godina živi na relaciji Zagreb – Indija gdje snima serije. Priznaje da je bila na estetskom korekcijama, ali riječ je o nekirurškim  zahvatima i na svom YouTube kanalu objavila je kako je izgledala prije, a kako poslije tih tretmana. 

– Iako sam se i sama podvrgnula rekonstrukciji jedne dojke i nisam imala negativnih postoperativnih posljedica, savjetovala bih svima zainteresiranima za bilo kakve estetske operacije da jako dobro razmisle prije nego što odu pod nož – poručuje Ena. 

Komentara 4

DU
Duslikr
12:38 18.03.2019.

Oce se oglasit pravobraniteljica na seksizam ?

IP
info_punkt
22:54 24.03.2019.

Meni je dobra, uništavo bi je ko domoljubi Hrvatsku...

AR
Arger
13:36 18.03.2019.

Majke mi, da je vidim na ulici i da me nesto pita nebi joj se ni obratio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije