Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Otkriveno što se zbilja dogodilo kad je Claptonov sin pao s balkona

Foto: Profimedia
1/3
28.10.2018.
u 14:40

Kada ga je Lory tog dana vrišteći nazvala da je mali Conor mrtav, Clapton nije želio vjerovati te je prvo lutao po okolnim ulicama dok nije napokon vidio policiju i kola hitne pomoći na mjestu nesreće.

Smrt prekrasnog plavokosog četverogodišnjeg sina obilježila je život pjevača Erica Claptona.

Do tada je bio teški ovisnik o drogi i alkoholu, ali nakon rođenja sina odlučio je sve to promijeniti. Ipak, nije ga uspio spasiti. Naime, u novoj biografiji pisca Philipa Normana otkriveni su svi detalji trenutka smrti mališana. Dječak je imao samo četiri godine kada ga je Clapton u ožujku 1991. došao po njega kod majke, talijanske glumice Lory Del Santo. To je treba biti prvi put da je Ericu dozvoljeno da izvede sina bez nadzora

Ujutro, dok su majka i sin čekali Claptona da dođe, kućepazitelj je čistio prozore. Lory je bila u kupaonici, a za dječaka se brinula dadilja koja ga je kratko ispustila iz vida, a prije nego ga je uspjela uhvatiti, mali Conor je potrčao prema otvorenom prozoru kako bi vidio oca i – ispao.

Lory je bila Claptonova ljubavnica, a ženi Pattie, s kojom u to vrijeme više nije želio biti, na vrlo okrutan način je izbacio stvari kroz prozor i optužio ju da nije prava supruga. Kada ga je Lory tog dana vrišteći nazvala da je mali Conor mrtav, Clapton nije želio vjerovati te je prvo lutao po okolnim ulicama dok nije napokon vidio policiju i kola hitne pomoći na mjestu nesreće.

Clapton se prisjetio kako je gledao lice svoga sina i pomislio kako to nije njegov sin, nego da samo sliči na njega. Nikada nije okrivio kućepazitelja ni dadilju. Eric je trenutno stup društva u anonimnim alkoholičarima, a cilj da spava sa svakom ženom na svijetu postao je prošlost kada se 2001. oženio za 23-godišnju studenticu Meliu McEnery

Ključne riječi

Komentara 8

DI
Diesel
15:49 28.10.2018.

Uzasan clanak, a sve se zna vec 15 godina

DU
Deleted user
15:20 28.10.2018.

Što se"zbilja"dogodilo ????

DO
domxerex
17:55 28.10.2018.

Nikako se ne bih naslađivao tuđom tragediom. Da, pravio je sranja ljudima oko sebe ali za sinovu smrt nije kriv. Stvar se jednostavno dogodila kao što se dogodilo i ono kod Zaprešića na autoputu. Žena koja je poginula nije kriva što se tamo našla. Tako se i našao otovoren prozor kroz koji je pao njegov sin. Dogodilo se nalost. Ima jedna dobra stvar poslije toga. Lik se smirio i spustio na zemlju i postavio si realnije ciljeve. Pitanje je je li za to trebao poginuti njegov sin!? Ružno i tužno ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije