Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su gledali u nju

Otkriveno tko je seksi navijačica koja je privukla pozornost na Davis Cupu, na Instagramu ima vojsku obožavatelja

Split: Navijačica koje se isticala na tribinama tijekom meča Dodig/Pavić - Heliovaara/Salminen
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
16.09.2023.
u 10:26

Njezino ime je Tanja Bolanča, a na njezinom Instagram profilu, na kojem je u ovom trenu prati više od 30 tisuća ljudi,  stoji da je fitnes trenerica i profesorica kineziologije

Na Davis Cupu u Splitu tijekom teniskih dvoboja Dodig/Pavić - Heliovaara/Salminen fotografi su na tribinama snimili atraktivnu navijačicu u žutoj kreaciji koja je plijenila pozornost mnogih u dvorani. Mnogi su primijetili njezinu zavidnu liniju i isklesane trbušnjake, a nakon što su njezine fotografije završile u medijima svi su se počeli pitati o kome je riječ.

Njezino ime je Tanja Bolanča, a na njezinom Instagram profilu, na kojem je u ovom trenu prati više od 30 tisuća ljudi,  stoji da je fitnes trenerica i profesorica kineziologije. Iako je rođena u Rijeci već godinama živi u Splitu, a jednom prilikom otkrila je i što ju je nagnalo na odlazak u Dalmaciju. 

Foto: instagram

- Rodila sam se u Rijeci, ali svi su moji iz Primoštena i uvijek sam htjela pobjeći živjeti u Dalmaciju pa sam tako objeručke prihvatila priliku da odem studirati kineziologiju u Split. Split ima posebnu ulogu u mojem životu, ali Primošten će uvijek biti na prvom mjestu - rekla je ranije za Šibenski portal.

Inače, Bolanča je jedno vrijeme radila i u Dubaiju, a na svom Instagramu pratiteljima se često hvali fotografijama s putovanja i egzotičnih lokacija, a s obzirom na prirodu njezinog posla neizostavne su naravno i fotografije iz teretane u kojoj ova dama provodi dosta vremena. 

VIDEO Lana Jurčević se ponovno javila iz bolnice, ovaj put uz lijepe vijesti: 'Nakon naše male borbe'

Komentara 9

JA
japa
11:54 16.09.2023.

Još jedna....

ST
Startrack
11:57 16.09.2023.

Ako se pojavi i ona Ivana Knoll moglo bi doc do fizickog obracuna.

SK
skupiduša
14:35 16.09.2023.

I to mi je neka profesorica tako razvratnog ponašanja. Koliko ćete još proizvesti takvih navijačica koje će polugole bodriti hrvatske igrače?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije