Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ KENGSITONSKE PALAČE

Otkriveno tko će pjevati na kraljevskom vjenčanju

Meghan Markle i princ Harry
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
25.04.2018.
u 17:24

"I princ Harry i gospođica Markle uložili su puno truda i interesa u izbor glazbe za obred koji će uključiti brojne poznate napjeve i zborska djela", navela je palača.

Kršćanski crkveni zbor i mladi čelist bit će među izvođačima glazbe na svibanjskom vjenčanju britanskog princa Harryja i njegove zaručnice Amerikanke Meghan Markle, objavila je Kensingtonska palača.

Harry (33) i Markle (36) vjenčat će se u kapeli Svetog Jurja u dvorcu Windsor 19. svibnja a prijem će se održati nakon toga u domu kraljice Elizabete zapadno od Londona.

"I princ Harry i gospođica Markle uložili su puno truda i interesa u izbor glazbe za obred koji će uključiti brojne poznate napjeve i zborska djela", navela je palača.

Ravnateljica Karen Gibson i zbor The Kingdom Choir iz jugoistočne Engleske bit će među izvođačima.

Tinejdžer Sheku Kanneh-Mason, koji je osvojio 2016. nagradu BBC-ja za mlade glazbenike, također će biti među izvođačima nakon što je Harry vidio njegov nastup na dobrotvornoj priredbi u lipnju prošle godine.

Mladić je ispričao kako ga je nazvala Meghan Markle i zamolila da nastupi na vjenčanju.

Zbor kapele Sv. Jurja čiji korijeni sežu u 1348., orkestar sastavljen od glazbenika BBC-ijeva nacionalnog orkestra Walesa, engleski komorni orkestar i filharmonija također će nastupiti na vjenčanju.

Ključne riječi

Komentara 4

NA
narod1
18:35 25.04.2018.

Iako je zgodna ulovila je zadnji vlak za vjenčanje. Svaka sa toliko gdoina koja ostane sama nešto nije u redu sa njom. Princ će to otkriti kasnije

AM
ante_maja
17:35 25.04.2018.

tko ce to da plati??

BU
Budak
17:51 25.04.2018.

Haris Đinović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije