Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI ODNOSI

Otkriveno je zašto Kate nije obavijestila Harryja i Meghan da ima rak, a pomirenje se i dalje ne nazire

Foto: PA/Pixsell
1/15
25.03.2024.
u 08:44

Izvori bliski Williamu i Kate kažu kako je, nakon saznanja da Kate i kralj Charles imaju rak, obitelji problem s Harryjem najmanje bitna stvar i o tome ne razmišljaju sada

Princ i princeza od Walesa stavili su po strani probleme koje imaju s princem Harryjem i dok se Kate Middleton bori s rakom, ne žele se baviti odnosom s Harryjem i Meghan. Ne planiraju se susresti s vojvodom od Sussexa kada ovog svibnja dođe iz Kalifornije u Veliku Britaniju, piše Daily Mail. Dodaju da su Harry i Meghan zasigurno stupili u kontakt s Williamom i Kate privatno u petak navečer nakon što je princeza putem videoobjave na društvenim mrežama obavijestila javnost da ima rak te da prima preventivnu kemoterapiju.

Nije poznato jesu li s Kate kontaktirali telefonom, videopozivom ili porukom, a navodno su za njezino zdravstveno stanje doznali u istom trenutku kada i ostatak svijeta. Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kate odlučila ne obavijestiti ranije Harryja i Meghan o svom zdravstvenom stanju "jer im se ne može vjerovati". Harry će u London doći u svibnju, a povod dolaska je obilježavanje desete godišnjice Invictus Gamesa i doći će bez supruge Meghan i djece Archieja i Lilibet, pa mnogi smatraju kako bi to mogla biti idealna prilika za susret s Williamom te prilika da izglade narušeni odnos. 

Izvori bliski Williamu i Kate kažu kako je, nakon saznanja da Kate i kralj Charles imaju rak, obitelji problem s Harryjem najmanje bitna stvar i o tome ne razmišljaju sada. Kraljevski izvor rekao je medijima ovog vikenda da je William "uvijek činio sve što je mogao da zaštiti svoju obitelj", što znači da je usredotočen na osiguravanje Kateine privatnosti i zaštite njihove djece.

Vojvoda od Sussexa (39) prije je opisivao Kate kao stariju sestru koju nikada nije imao, međutim, njegov odnos je narušen od Megxita, kako u Velikoj Britaniji nazivaju Harryjevu odluku da odstupi s kraljevskih dužnosti. Kate je posljednji put srela Harryja nakon smrti kraljice Elizabete u rujnu 2022., kada su se pridružili supružnicima u šetnji Windsorom.

1/48

Podsjetimo, princeza od Walesa objavila je svoju dijagnozu u videoporuci u petak, objasnivši da joj je rak otkriven nakon operacije abdomena. Rekla je: "Operacija je bila uspješna, no testovi nakon operacije pokazali su da je bio prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti liječenje. Ali što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro."

Nekoliko sati nakon ove objave Harry i Meghan objavili su kratku izjavu u kojoj su poželjeli Kate da brzo ozdravi te su dodali kako se nadaju da će Kate i obitelj moći to napraviti u miru i daleko od očiju javnosti. 

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije