Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taylor Swift

Otkriven uzrok smrti mlade obožavateljice: Preminula na koncertu popularne pjevačice

Foto: Reuters
1/32
28.12.2023.
u 22:00

Otkriven je uzrok smrti mlade obožavateljice koje je nesretno preminula na koncertu popularne američke pjevačice Taylor Swift u studenom ove godine.

Američka pjevačica Taylor Swift koja je ujedno i proglašena osobom godine, a na čijem je koncertu u studenom u Brazilu preminula njezina obožavateljica – otkriven je uzrok smrti mlade djevojke. Naime, prema službenom forenzičkom izvješću koje ima Associated Press, Ana Clara Benevides Machado umrla je od iscrpljenja vrućinom.

 Mlada 23-godišnja obožavateljica preminula je 17. studenog na Taylorinu koncertu na stadionu Estadio Nilton Santos. Na samom početku koncerta izgubila je svijest i hitno je prebačena u lokalnu bolnicu u kojoj je ubrzo i preminula. Prema izvješću Instituta za forenzičku medicinu, imala je ozbiljno oštećenje pluća što je dovelo do kardiorespiratornog zastoja, piše Page Six. Magazin People potvrđuje kako je nakon njezine smrti Swift pozvala njezinu obitelj na koncertu u Sao Paolu, pokrila je njihove putne troškove i donirala im novac.

VEZANI ČLANCI:


Tada su u Brazilu temperature bile i preko 40 stupnjeva, a vjerni obožavatelji su satima čekali početak koncerta omiljene zvijezde. Problem koji se isticao na tom događaju bio je nedostatak vode na stadionu na kojem je bilo 60 000 obožavatelja. Unošenje vlastite bočice vode bilo je zabranjeno. Sve to se zamjera organizatoru, tvrtki Time for fun, protiv koje je pokrenuta kaznena istraga. Predstavnici organizatora bit će pozvani na saslušanje. Taylor je u suradnji sa svojim timom nakon smrti obožavateljice odlučila da će odgoditi sljedeći koncert u Rio de Janeiru zbog sigurnosti obožavatelja, izvođača i osoblja.

Podsjetimo, nakon strašne tragedije i sama pjevačica oglasila se o svemu na svom Instagram profilu, tik pred izlazak na pozornicu. - Ne mogu vjerovati da uopće ovo pišem. Sa tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljicu prije večerašnjeg koncerta. Ne mogu riječima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada. O ovome neću moći pričati na pozornici jer se me preplavi tuga samo kada pokušam pričati o tome. Želim reći da mi je žao i da su moje misli s obiteljima i prijateljima preminule obožavateljice. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu - napisala je pjevačica.

 

VIDEO: Tragedija u obitelji Vlatke Pokos: 'Izgubila sam sestru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije