Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bijeloj majici

Otkrila više nego što je htjela: Nives bez grudnjaka pozirala pred zrcalom, odraz ukrao pažnju

Foto: Instagram
1/7
25.01.2021.
u 12:04

Naime, na sebi je imala bijelu usku majicu, a kako je pozirala ispred zrcala, čini se kako je odraz pokazao više nego što je htjela

Nives Celzijus često pozira u provokativnim odjevnim kombinacijama, a iznimka nije bila ni posljednja fotografija. U prvi plan je stavila bujnu stražnjicu koju je pokazala u uskim trapericama, no pozornost je ukralo nešto drugo.

Naime, na sebi je imala bijelu usku majicu, a kako je pozirala ispred ogledala, čini se kako joj je odraz pokazao više nego što je htjela. Naime, Nives je pozirala bez grudnjaka pa su joj se u pripijenoj majici nazirale bradavice. 

Foto: Instagram screenshot

"Nedjelja je dan za trapke", napisala je Nives uz fotografiju.

"Vide ti se bradavice", "Dan bez grudnjaka... Provokativno", "Lijepo ogledalo", "Ogledalce, daješ lijep prizor", "Ti si avion", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Cornelius
Cornelius
13:42 25.01.2021.

Više nego je htjela? Ha ha ha

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:03 25.01.2021.

Teško da neka od njih otkrije ono kaj ne želi a slika se pred ogledalom .

HR
Hrabraja
12:36 25.01.2021.

Baka, nije naš više to lijepo ni za gledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije