Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO POVRATAK

Otkazana serija kojom je Goran Višnjić trebao vratiti staru slavu

višnjić
Arhiva VL-a
26.05.2010.
u 15:10

Višnjić, koji je u seriji trebao glumiti bivšeg policajca, tako je nakon nekoliko mjeseci rada na seriji ostao bez posla.

Iako je izgledalo da će Goran Višnjić serijom "Boston's Finest" vratiti staru slavu koju je imao s "Hitnom službom", čini se da se to ipak neće dogoditi. Naime, američkoj televizijskoj mreži ABC nije se svidjela ponuđena pilot-epizoda pa je snimanje serije zaustavljeno i prije prikazivanja prve epizode.

Višnjić, koji je u seriji trebao glumiti bivšeg policajca, tako je nakon nekoliko mjeseci rada na seriji ostao bez posla. Financijsku situaciju mu otežava i sudski spor koji vodi s bivšom agenticom Irinom Damić zbog kojeg mu je dio imovine pod velikim upitnikom.

Producent serije Richard Hatem na svom profilu na Facebooku objavio je da je serija mrtva te da mu je jako žao jer je mnogo ljudi u cijeli projekt uložilo mnogo truda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije