Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gabrielle u Zagrebu

Otac njezina sina ostavio ju je jer mu je bila debela

gabrielle
18.10.2010.
u 16:56

– Moj je vozač često ljetovao na vašoj obali pa mi je bio izvrstan izvor informacija. Rekao je da idem u zemlju gdje su svi jako ljubazni, zabavni i vole glazbu i zato znam da ću se dobro provesti – kaže 40-godišnja pjevačica.

Početkom 90-ih hitom “Dreams” osvojila je glazbenu scenu i od djevojke iz londonskog predgrađa pjevačica Gabrielle 
preko noći je postala zvijezda. Ako vam ime pjevačice koja će sljedećeg utorka nastupiti u zagrebačkom Aquariusu nije poznato, lampica će se 
sigurno upaliti kad se sjetiti pjesme “Out of the reach” iz romantične komedije “Dnevnik Bridget Jones” koju potpisuje Gabrielle.

Njezine su pjesme redom melankolične, što ne iznenađuje jer je sreća nije baš milovala. Još od djetinjstva kapak desnog oka joj je zatvoren, zbog čega nikad ne skida sunčane naočale i povez s oka. Usto, ni ljubavni život joj nije bio blistav. No u razgovoru s njom ta se tuga u glasu ne osjeća. Veselo nam je ispričala kako se raduje posjetu našoj zemlji koju joj je nahvalio jedan od njezinih suradnika.

Nasilan ljubavnik

– Moj vozač često je ljetovao na vašoj obali pa mi je bio izvrstan izvor informacija. Rekao je da idem u zemlju gdje su svi jako ljubazni, zabavni i vole glazbu, što je meni bitno i zato znam da ću se dobro provesti – razdraganim glasom priča 40-godišnja pjevačica koja se nakon dulje stanke vratila koncertnim nastupima.

– Nikad nisam rekla zbogom glazbi, ali teško je koordinirati brigu oko djeteta i pronaći vrijeme za pisanje pjesama. Ne smijem zaboraviti sina odvesti na plivanje, očistiti mu cipele prije škole i u strci zbog svega toga, u jednom se trenutku sjetim: Joj, trebala bih napisati i neku pjesmu – kaže pjevačica.

Sin Jordan centar je njezina svijeta i jedini muškarac u životu, s obzirom na to da ih je otac danas 17-godišnjeg Jordana Tony Antoniou napustio nedugo nakon što je maleni rođen, a kasnije je završio u zatvoru jer je svog očuha usmrtio sabljom!

Iz tog životnog brodoloma izdigla se 2000. albumom “Rise”, a sada je opet u studiju i priprema novu i drukčiju poslasticu.

– Imat ću plesnih stvari jer su mi sin i nećakinje rekli kako su mi sve pjesme spore i tužne, a oni bi htjeli neku uz koju se mogu rasplesati pa sam odlučila ugoditi im – otkrila je pjevačica. Kao mala sanjala je o tome da bude odvjetnica, danas joj je drago što taj san nije ostvarila.

Madonna joj je fenomen

– Nikada ne bih mogla braniti čovjeka za kojeg znam da je kriv, to je suprotno svim mojim moralnim načelima i zato sva sreća da sam otkrila glazbu. Kad sam u 13. godini napisala i skladala svoju prvu pjesmu, znala sam da je to moj životni poziv – kaže nagrađivana umjetnica te domeće da joj nije žao što nije ostvarila karijeru i megapopularnost poput Madonne koja je za nju najveći glazbeni fenomen i uzor te podatke iz njezine biografije sipa kao iz rukava.

Otac njezina sina ostavio ju je jer mu je bila debela

Gabriellein sin Jordan nije nikad upoznao svog oca Tonyja, koji je pjevačicu napustio dan nakon rođenja sina s prigovorom da je Gabrielle debela. Pjevačica je od svog jedinca dugo skrivala tu istinu kao i činjenicu da mu je otac ubojica, no sve je to doznao od drugih. Od mučnog razlaza s Tonyjem imala je, kaže, samo jednu vezu. U jednom intervjuu rekla je da joj muškarci uopće ne nedostaju.

– Seks mi nije važan. Moj partner je čokolada i hrana i slobodno bih mogla postati časna sestra samo pod uvjetom da mi čokolada ne bude zabranjena – simpatično je prikazala svoj seksualni život.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mimi1
15:20 19.10.2010.

as55-piše se: lončić, ću, već i neće, a ne lončič, ču, več i neče. Mislim-da si prošle godine naučio hrvatski, napisao bi \"ja ću\" 100 puta i naučio do sad.

BO
boston
19:17 18.10.2010.

Samo da je neko neprebije, neopljacka, ili neukrade auto.... Ili nezgazi na pjesackom... Ili neprestrasi na smrt u banci, dok je pljacka... Sve ostalo, trebalo bi biti ok.

AS
as55
08:35 19.10.2010.

Ako čita ove redove i komentare ja ču je uzeti za mene neče nikada biti debela,a ako več nije za sex ja ču je lizati pa smo opet zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije