Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI.HR DARUJE

Osvojite vaučere za Oscar-reviju i zakoračite na crveni tepih!

KOSTIl
01.03.2010.
u 10:24

Vjernim čitateljima darujemo ulaznice za sedam filmova koje će moći pogledati u kinu Cinestar u Branimir centru. Počinjemo s filmom "Sve o jednoj djevojci".

Još nas svega dva tjedna dijele do 82. dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar koja se održava 7. ožujka, a kako se bolje pripremiti za ovaj glamurozan događaj nego odlaskom na Oscar-reviju!

Prava poslastica za filmofile, na Oscar reviji mogu se pogledati nominirani filmovi te osjetiti čarolija Oscara. Tom prigodom svojim vjernim čitateljima darujemo ulaznice za sedam filmova koje će moći pogledati u kinu Cinestar u Branimir centru: Sve o jednoj djevojci (3 nominacije), Nemilosrdni gadovi (8 nominacija), Invictus (2 nominacije), Priča o prvaku (2 nominacije), Ljupke kosti (1 nominacija), Sherlock Holmes (2 nominacije), Viktorija: Život mlade kraljice (3 nominacije).

Svaki dan u sljedećih sedam dana podijelit ćemo deset puta po dva vaučera za jedan film. Dobitnici će sami birati dan i sat kada žele pogledati film, a sve informacije o terminima projekcija mogu se naći OVDJE. Oscar-revija traje od 1. do 10. ožujka.

Po dva vaučera za film "Viktorija: Život mlade kraljice" osvojili su Ana  Marcetić, Iva Janošić, Barbara Vušak, Emina Lipovšćak, Ana Petričić, Marjeta Kessler, Mia Bašić, Ida Lončarek, Romeo Bello i Ante Grgić. Čestitamo dobitnicima koji će obavijest o preuzimanju ulaznica dobiti mailom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije