Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite ulaznice za spektakularni Silk Road Festival u Pulskoj Areni

PR
Autor
PR članak
25.07.2017.
u 14:40

Očekuje vas najveći spekatkl i vatromet orgazmičnih nota ponajboljih kineskih glazbenika.

Silk Road Festival - najveći spektakl vrhunskih kineskih glazbenika održat će se 11. kolovoza u Pulskoj Areni. Ova glazbena manifestacija samo je jedna u nizu kojom se želi proslaviti 25 godina prijateljstva između Kine i Hrvatske. 

Sudionike Festivala očekuje pravi spektakl i vatromet orgazmičnih nota ponajboljih kineskih glazbenika, Haya band, svjetski poznati mongolski bend, Muye Wu, besprijekoran pijanist-virtuoz i Li Zhihui,najpoznatiji kineski new age glazbenik, a posebna gošća festivala je hrvatska akademska glazbenica, violončelistica Ana Rucner

Za Haya band, Tan Dun, dobitnik Grammya, svjetski poznati dirigent i kompozitor, kaže da se kroz njihovu glazbu tijelo osjeća kao zemlja, krv kao rijeka, a oči kao nebo. Ovaj najpoznatiji i često nagrađivan mongolski band spaja tradicionalnu mongolsku kulturu s crossover i svjetskom glazbom. 

 

Virtuoznim plesom na klaviru i pod maskom ozbiljnije glazbene interpretacije očarat će vas Muye Wu, trideset jednogodišnji pijanist iz Kine, svojedobno čudo od djeteta, koji je sa svega pet godina održao svoj prvi javni nastup. Ovaj glazbeni velemajstor svoje je vještine usavršavao na Visokom nacionalnom konzervatoriju za glazbu i ples u Parizu te na  Pariškom konzervatoriju. A francuski Le Monde za njega kaže da publiku vodi iz kaosa u raj. 

Li Zhihui dolazi u pratnji sa svojih osam vrhunskih glazbenih instrumentalista na bubnjevima, perkusijama, basu, gitari, glavnoj violini, puhačkim instrumentima, kineskoj citri i s vokalom. Spektakularan spoj temperamentnih istočnjačkih tradicionalnih gudačkih i drvenih puhačkih glazbala, uz lagane i tople note elektroničkih elemenata zapada generirat će savršen osjet sklada moderne i klasične kineske glazbe prožete drevnim, mudrim znanjima humanističke Kine. 

Večernji list želi vam omogućiti da budete dijelom ovog vrhunskog spektakla i nagrađuje najbrže ljubitelje kineske glazbe! Sve što je potrebno kako biste osvojili svoje dvije ulaznice jest ispuniti obrazac svojim podacima.

 

Fill out my online form.

 

Desetero najbržih sretnika osvaja po dvije ulaznice za najveći spektakl vrhunskih kineskih glazbenika u Pulskoj Areni 11. kolovoza!

Sve detalje o koncertu potražite na www.croatiameetschina.com ili na službenoj Facebook stranici Croatia Meets China

 

 

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?