Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Osvojite ulaznice za povijesni koncert Prljavog kazališta u pulskoj Areni!

Jasenko Houra
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
25.07.2014.
u 10:57

Večernji list vam daruje ulaznice za spektakularan koncert kultnog Prljavog kazališa u pulskoj Areni 9. kolovoza u 21 sat.

Večernji list vam daruje dvije ulaznice za spektakularan koncert kultnog Prljavog kazališta u pulskoj Areni 9. kolovoza u 21 sat.

Prljavcima je to prvi koncert u pulskoj Areni. - 'Kada organiziramo koncerte, tražimo mjesta na kojima nismo do sada bili, mjesta koja predstavljaju izazov za nas kao band. Produkcijski koncert u Areni bit će spektakl, ali na nama je kao bandu da se na pozornici dobro osjećamo, da sve besprijekorno funkcionira i da se publika odlično zabavi - kazao je frontmen benda Jasenko Houra.

U Areni vas 9. kolovoza očekuje do sada neviđena koncertna produkcija, za koju se u suradnji s dečkima iz Prljavog kazalište, brine tim sastavljen od vrhunskih majstora svjetla, videa i tona, kao i brojna specijalna iznenađenja. Ne sumnjamo kako će koncertni repertoar biti bogat i prepun hitova iz tridesetogodišnje karijere koju Prljavo kazalište ima iza sebe, od 'Pisma ljubavna', preko 'Sve je lako kad si mlad', 'Kog me Boga za tebe pitaju', 'Kiše jesenje', 'Tu noć kad si se udavala' do 'Moj bijeli labude'.

Najbržih pet čitatelja koji svoje podatke pošalju na mail: javi@vecernji.net dobit će po dvije ulaznice za Prljavo kazalište u Areni.

U mailu obavezno napišite ime i prezime, adresu i broj mobitela.

Komentara 5

PE
Pegaz
14:57 25.07.2014.

Po cemu bi ovo trebao biti "povijesni koncert"?

Avatar nijeminišta
nijeminišta
02:13 26.07.2014.

a što je to "povijesno" u tom koncertu???

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
11:14 25.07.2014.

Jako sam volio ovaj bend, ali onda su me razočarali svojim licemjerjem, prodati vlastitu kožu za par stotina eura, pogaziti sve one riječi koje su godinama izlazile iz usta, tvrdim da im uzalud 30 godina karijere, kada će ostati upamćeni kao "prodano kazalište"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije