Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Osvojite ulaznice za koncert Lady Gage u Areni Zagreb

Lady gaga
Foto: VL
1/3
28.10.2010.
u 16:20

Sve što treba napraviti jest izrezati kupone koji će u novinama izaći u petak, subotu i nedjelju te sva tri poslati u VL, uz naznaku "Za nagradnu igru Lady Gaga".

Odbrojavanje do koncerta senzacionalne Lady Gage u Zagrebu 5. studenoga može početi! A za sve koji nisu nabavili ulaznicu za spektakl Večernji je list organizirao nagradnu igru u kojoj će podijeliti 15 puta po dvije ulaznice za koncert.

Sve što treba napraviti jest izrezati kupone koji će u novinama izaći u petak, subotu i u nedjelju te sva tri poslati u VL, uz naznaku "Za nagradnu igru Lady Gaga". Uz kupone potrebno je priložiti i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona). Izvlačenje sretnih dobitnika je 4. studenoga, dakle dan prije koncerta, a njihova imena bit će objavljena na Večernjakovu portalu.

U svakom slučaju, koncert kojim Lady Gaga promovira svoj album "The Fame Monster" nešto je što treba doživjeti. Zbivanje na pozornici podijeljeno je u pet segmenata, a u svakom od njih Lady Gaga pojavljuje se u novoj odjevnoj kombinaciji kojoj prethodi nevjerojatno efektna najava.

Da je zaista riječ o vrhunskom spektaklu svjedoči ne samo Gagina svjetska slava, nego i to što će se o krov zagrebačke Arene prvi put od izgradnje "objesiti" više od 70 tona opreme. U njezinoj ekipi na ovoj turneji 130 je članova, a u Zagreb će doputovati u 13 autobusa. Oprema će biti dopremljena u 30 kamiona.

Pravila nagradne igre možete pročitati na adresi

www.vecernji.hr/nagradne-igre

 

Komentara 9

PI
pipica
00:19 29.10.2010.

ja ovu nebi niti sa pimpekom od suseda Mirka..........

Avatar made_in_USA
made_in_USA
00:43 29.10.2010.

pa kak to ona zgleda...jako ju grdo za videti a još to i treba masno platiti pa nek još koga zakolje na pozornici i nazove to svojim extra-performansom...možda iz mene progovora grubi provincijalizam al totalno ju ne kužim ni svu famu okolo nje..

UL
ultima
23:50 28.10.2010.

Ljudi moji, je li to moguće?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije