Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KINIMA

Osvojite ulaznice za film "Alisa u Zemlji čudesa"!

alisa
02.03.2010.
u 16:29

Johnny Depp predvodi vrhunsku glumačku postavu kao Ludi Klobučar, uz Miu Wasikowsku kao Alisu koja se vraća u ekscentrični svijet koji je prvi put posjetila kao djevojčica.

Iz radionice snova vizionarskog redatelja Tima Burtona dolazi epska 3D fantastična avantura "Alisa u Zemlji čudesa", čarobna i maštovita adaptacija jedne od najomiljenijih priča svih vremena koja 4. ožujka stiže u domaća kina.

Johnny Depp predvodi vrhunsku glumačku postavu kao Ludi Klobučar, uz Miu Wasikowsku kao devetnaestogodišnju Alisu, koja se vraća u ekscentrični svijet koji je prvi put posjetila kao djevojčica, a u kojem je čekaju prijatelji iz djetinjstva: Bijeli zec, Tweedledee i Tweedledum, Puh, Osebujna gusjenica, Češirska mačka te, naravno, Ludi Klobučar. Alisa kreće na fantastično putovanje kako bi otkrila svoju pravu sudbinu i zaustavila teror Crvene Kraljice.

Udišući nov život omiljenim klasicima Lewisa Carrolla “Alisa u Zemlji čudesa” i “Kroz ogledalo” svojim očaravajućim, avangardnim vizualima i najkarizmatičnijim likovima u povijesti književnosti, Burtonova "Alisa u Zemlji čudesa" je iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek.

Za svoje vjerne čitatelje pripremili smo još jednu nagradnu igru u kojoj smo dijelili majice i sat s natpisom Alice in Wonderland. Pitali smo vas tko u filmu "Alisa u Zemlji čudesa" tumački Ludog klobučara, a odgovor glasi Johnny Deep. Nagrade su osvojili: Boris Tomac, Krunoslav Gorjanc (muška majica), Andreja Bašak, Andreja Topolnjak (ženska majica) i Inko Banović (džepni sat). Čestitamo dobitnicima kojima nagrade stižu na kućne adrese.

A za ostale čitatelje imali smo novo nagradno pitanje koje vam je moglo donijeti po dvije ulaznice za film "Alisa u Zemlji čudesa" u utorak 9. ožujka u kinu Movieplex Kaptol Centra. Pitali smo vas za ulogu u kojem filmu je Anne Hathaway bila nominirana za Oscara, a odgovor glasi Rachel se udaje. Točno su odgovorili i imali najviše sreće Maja Zebić, Mato Peičević, Sonja Vukasović, Dragan Brnić i Brigita Jembrek. Čestitamo dobitnicima koji će obavijest o preuzimanju ulaznica dobiti mailom.

Dobitnici ulaznica za projekciju u ponedjeljak su Nikoleta Glamuzina, Eva Cvizek, Ivan Zbukvić, Sandra Pečnjak i Sara Kosovac.

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:29 27.02.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=MKl56BIFYbQ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije