Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Osvojite dvije karte za koncert The Rolling Stonesa

Kako biste sudjelovali u našem nagradnom natječaju, „zažmirite“ i napišite - da imate priliku koju biste pjesmu The Rolling Stonesa otpjevali s legendarnim bendom na pozornici i zašto.
18. svibnja 2017. u 15:30 21896 prikaza
The Rolling Stones
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

SVIKONCERTI.EU i Večernji list vode vas na nezaboravan koncert The Rolling Stonesa 16.09.2017. u Spielbergu, pored Graza.

Uz malo mašte, možete biti dio jesenske europske turneje 'No Filter' legendarnog benda.

Darujemo vas aranžmanom za dvije osobe u vrijednosti 3.728,00 kn. Nagrada uključuje: prijevoz na koncert i ulaznicu za TRIBINU D za dvije osobe.

Svikoncerti.eu – najveća je agencija za organizaciju putovanja na koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu.

Osnovni je cilj svakom pravom glazbenom fanu omogućiti odlazak na koncert bez brige oko putovanja, pronalaska prijevoznog sredstva te bez brige oko pronalaska parkirališta. Uz agenciju SVIKONCERTI.EU, putnik ne mora brinuti apsolutno ni o čemu.

Najbolje ulaznice, sigurno putovanje u luksuznim visokoturističkim autobusima te dolazak na mjesto koncerta nekoliko sati ranije je zajamčeno.

The Rolling Stones | Autor : PROMO Foto: PROMO

Kako biste sudjelovali u našem nagradnom natječaju, „zažmirite“ i napišite - da imate priliku koju biste pjesmu The Rolling Stonesa otpjevali s legendarnim bendom na pozornici i zašto.

Autor najkreativnijeg odgovora osvojit će ovu uzbudljivu nagradu za dvije osobe. Sudjelovati u nagradnom natječaju možete do 29. svibnja do 12 sati. Ime sretnog dobitnika objavit ćemo 30. svibnja na vecernji.hr.

Aranžmani za ovaj koncert mogu se kupiti na stranici www.svikoncerti.eu s polascima iz sljedećih gradova: Zagreb, Zaprešić, Krapina, Macelj, Varaždin, Čakovec, Rijeka, Pula, Kanfanar i Pazin.

Sretan dobitnik je Tomislav Maglečić.

Čestitamo!

Toni Kukoč
Legenda Bullsa
Proslavljeni Hrvat prodao kuću za skoro 6 milijuna kuna, pogledajte o kakvoj je ljepoti riječ
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti