Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak od 72 dana

Osveta: Kris prodaje zaručnički prsten Kim Kardashian!

Kim Kardashian
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
20.09.2013.
u 23:05

- Kris ne gleda lijepo na svoj brak s Kim koji je trajao 72 dana. Ovo radi iz osvete. Ona je znala da će on jednog dana prodati taj prsten - kazao je izvor.

Košarkaš Kris Humphries prodaje zaručnički prsten vrijedan 2 milijuna dolara koji je poklonio starleti Kim Kardashian prije braka koji je trajao 72 dana, piše Mirror.

Nakit od 20-karatnog zlata prodat će se na aukciji Christie'sa u New Yorku 15. listopada, a početna cijena je samo 300 tisuća dolara. Dio novca od prodaje navodno će donirati neimenovanoj humanitarnoj udruzi.

Izvor US Weeklyja je kazao da je Kim vratila prsten Krisu prije godinu dana, a navodno ga je i sama platila. U pozivu na aukciju piše da je prsten "u vlasništvu jednog gospodina", no ne navodi se njegovo ime.

- Kris ne gleda lijepo na svoj brak s Kim koji je trajao 72 dana. Ovo radi iz osvete. Ona je znala da će on jednog dana prodati taj prsten - kazao je izvor. Magazin Star je pisao da je sadašnji Kimin sadašnji dečko i otac njezinog djeteta Kanye West predložio da vrati prsten, jer je zahtijevao da se riješi svega iz prošlog braka.

- Nije mogao razumjeti zašto želi zadržati nešto od bivšeg supruga - kazao je izvor.

>>Lamar Odom je na teškim drogama i odbija otići na rehabilitaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije