Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznato ime

Osvanula fotografija Blanke Vlašić iz Belgije, njezin suprug otkrio s kojom se zvijezdom druži

Foto: Instagram
1/9
31.05.2022.
u 10:51

Blanka Vlašić jučer je najavila da odlazi u Belgiju na neko vrijeme, a njezin novopečeni suprug odmah je objavio snimku iz jednog restorana i otkrio s kime se druže.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) protekli petak iznenadila je mnogobrojne pratitelje informacijom da se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchtom s kojim očekuje prinovu. Blanka je jučer najavila da odlazi u Belgiju na neko vrijeme, a njezin novopečeni suprug odmah je objavio snimku iz jednog restorana i otkrio s kime se druže. Blanka je pozirala je s legendarnim belgijskim atletičarem Bobom Verbeeckom.

"Poslovni razgovori", napisao je Ruben u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

Vezu s Rubenom uspješno je zadnjih mjeseci skrivala od javnosti. Inače, Van Gucht radi kao sportski novinar i voditelj na belgijskoj televiziji VRT. Uz to često komentira nogometne utakmice, ali i biciklistička natjecanja. Strastveni je maratonac i biciklist, a osim što odlično ''biciklira'' televizijskim vodama, Ruben je izdao i nekoliko knjiga sportske tematike, a radi i na radiju. Zvijezda je i na Instagramu, gdje ga prati više od 39 tisuća ljudi. 

Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu. Na vjenčanje s našom atletičarkom pozvao je navodno samo jednu osobu – svog vjenčanog kuma Paula De Geytera koji mu je ujedno i menadžer. 

Podsjetimo, Blanka je u četvrtak poslijepodne objavila fotografije s vjenčanja i iznenadila mnoge, a uz udaju, pohvalila se i prinovom koja je na putu. "Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je Blanka i oduševila svoje pratitelje koji su joj čestitali odmah u komentarima. 

Foto: Instagram

Inače, Blanka svoj privatni život oduvijek drži podalje od medija pa se za njezinu vezu s Rubenom nije znalo do sada. O njihovoj ljubavi počelo se šuškati u travnju nakon što je belgijski novinar počeo učestalo objavljivati fotografije iz Hrvatske, no on je tada demantirao da su u vezi.

– I ja sam čuo te glasine. Ali između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam otišao kod Blanke na snimanje De Kleedkamera, što je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali prijateljski je – kazao je Ruben medijima. 

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Komentara 2

MA
Markovinac
11:37 31.05.2022.

Nema sanse da taj brak traje duze od 5 godina.Belgijac lutalica a Blanka tezak karakter .Mislim da ce trajati dok bude novca a kad se Blanki isprazni konto belgijac ce potraziti novu zrtvu.Boze daj da pogresim.U svakom slucaju imat ce lijepog sina

DU
Deleted user
12:37 31.05.2022.

Branka Vlašić (38) je izabrala mlađeg Rubena Van Gucht (35). Begija lijepa ko iz bajki, a ne govori se bez razloga da nema Splita do Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije