Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno!

Osramotila se na televiziji: Bivšoj BB stanarki u emisiji uživo usred twerkanja pukla haljina

twerkanje
Foto: Youtube/Screenshot
14.07.2016.
u 12:40

Dok je voditelj umirao od smijeha, šokirana twerkašica brzo se bacila na kauč kako bi umanjila nastalu štetu.

Gostovanje u emisiji uživo nakon što je ispala iz britanskog Big Brothera Lateysha Grace pamtit će doživotno zbog sramote koju je doživjela u studiju.

Bivša BB stanarka, koja je inače poznata po twerkanju, nakon što je stigla u studio, na nagovor voditelja odlučila je pokazati svoje umijeće. Lateysha je ustala, popravila svoju pripijenu haljinu i počela tresti stražnjicom, no tada se dogodio scenarij iz najgore noćne more.

Haljina je pukla, a njezina stražnjica u trenu je postala razotkrivena pred publikom. Dok je voditelj umirao od smijeha, šokirana twerkašica brzo se bacila na kauč kako bi ''umanjila nastalu štetu''.

Snimku ovog urnebesnog događaja pogledajte ovdje. 

>>Zbog ovog su plesa tri djevojke osuđene na 15 dana zatvora

Komentara 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:31 14.07.2016.

Pa bogme imala je šta i pokazati...

DU
Deleted user
13:53 14.07.2016.

Voditelju treba dati otkaz, načelno, gostu u TV emisiji mora pomoći da se izvuće iz nezgodne situacije a ne smijati mu se. Ali, mislim... pokazivanje umijeća mahanja g uz ic om :) ! Ljudski rod čini se prilično dezorijentiran zbog gubitka nagona za parenjem isključivo u točno određeno doba godine pa pojedinci mašu izvjdesnim dijelovima tijela, vrpolje se i konzumiraju adekvatnu ponudu u medijima neutaživo i živčano, kao razdraženi medo kad zbog globalnog zatopljenja nemre zaspati zimski san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije