Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID GUETTA

"Osjećao sam se poput djeteta kad me Madonna angažirala”

David Guetta 6
09.05.2010.
u 19:12

Profesionalni DJ postao je sa 17 godina, a 2001. izdao je prvi album “Just a Little More Love” kojim je počeo put prema vrhu house scene.

Da Zagreb 22. svibnja očekuje najveći house party ove godine uvjerili smo se u subotu u Beogradu, gdje je David Guetta, dva tjedna prije zagrebačkog koncerta na Tuborg Green Beat Festivalu, u rasprodanoj Areni 15 tisuća ushićenih posjetitelja doveo do potpune ekstaze. Beograđanke i Beograđani dva i pol sata “divljali” su na hitove svjetske DJ zvijezde “The World is Mine”, “When Love Takes Over”, “One love”, “Sexy Chick”,...

Prva gaža u podrumu kuće

- Otkad sam bio klinac, želio sam biti DJ, u vrijeme dok još nije bilo poznatih DJ-eva i od toga se nije mogao zaraditi veliki novac. Jednostavno sam svoju strast prema glazbi želio dijeliti s drugima - rekao nam je Guetta s kojim smo razgovarali u beogradskom hotelu Hayatt tri sata prije nastupa. Francuski glazbenik koji je u gotovo samo godinu dana od klupskog DJ-a izrastao u megzvijezdu koja puni najveće koncertne dvorane prvu je gažu odradio kao srednjoškolac u podrumu svoje kuće. Gosti su mu bili prijatelji iz škole, a tada je zaradio i prvi honorar jer je ulaz bio - jedan dolar.

U društvu velikana

Profesionalni DJ postao je sa 17 godina, a 2001. izdao je prvi album “Just a Little More Love” kojim je počeo put prema vrhu house scene. Na četvrtom studijskom albumu “One Love” iz 2009. našla se i pjesma “Sexy Chick” s Akonom, jedan od najvećih plesnih hitova prošle godine.

- Što si uspješniji, radiš sa sve više izvanrednih glazbenika, a time stvaraš i sve kvalitetniju glazbu - priča Guetta, koji ove godine nastavlja niz uspješnih suradnji, uključujući produciranje albuma Flo Ridea, a posebno se veseli radu s Madonnom koja ga je angažirala za novi album.

- Osjećao sam se poput malog djeteta kad sam nedavno išao na prvi sastanak s Madonnom. Bio sam uzbuđen kao nikad prije jer ipak je to Madonna! - sa sjajem u očima povjerio nam je slavni producent. S nestrpljenjem iščekuje i ponovni susret s hrvatskom publikom koju naziva entuzijastičnom i toplom, a jedva čeka da ponovno kuša i hrvatske specijalitete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije