Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj izvan terena

Osječanka Donna Vekić blistala na wimbledonskom tulumu

Donna Vekić
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
21.06.2014.
u 12:31

Našu 17-godišnju tenisačicu hvale britanski mediji, a često je i prisvajaju

Ovogodišnji Wimbledon počinje u ponedjeljak, a tim je povodom u četvrtak navečer u Kensington Roof Gardenu u zapadnom Londonu održana ekskluzivna zabava na kojoj se među poznatim teniskim imenima poput Ane Ivanović i Marije Šarapove pojavila i naša mlada zvijezda Osječanka Donna Vekić.

Prava dama

Za tu prigodu Donna, koja trenutačno drži 89. mjesto na WTA listi, zasjala je u izdanju u kojem je rijetko viđamo.

Foto: Press Association/Pixsell

Naime, 17-godišnju tenisačicu, kojoj sportski stručnjaci predviđaju blistavu karijeru, redovito gledamo u sportskim kombinacijama, ali je za zabavu u Londonu odjenula plavu suknju, crni kratki top i elegantne štikle te pokazala da spada među najljepše svjetske tenisačice, ako ne i sportašice općenito. I britanski mediji proglasili su je jednom od zvijezda večeri. A Donna u Londonu živi i trenira već šest godina.

Tamo se preselila iz Osijeka, relativno malog grada za velika sportska dostignuća, kako bi po želji svojih roditelja gradila karijeru. Brigu o njoj preuzeo je trener David Felgate, a da ima velikog potencijala primijetili su i Britanci koji su je pokušali vrbovati u svoje teniske redove.

Knjige na čekanju

– To je teška tema za mene. U prošlosti je možda i bilo šanse da igram pod britanskom zastavom, ali sada to više nije upitno. Rođena sam i odgojena kao Hrvatica, u mojoj su obitelji veliki domoljubi iako jako volim i Englesku – kazala je Donna ranije ove godine. U Britaniji na spomen njena Osijeka malo tko zna o kojem je gradu riječ, ali kada kaže da dolazi iz grada u kojem je rođen i Davor Šuker, svima bude jasnije.

Simpatična tenisačica kaže da slobodno vrijeme na stalnim putovanjima koristi za razgledavanje mjesta koja posjećuje, a priznala je da, iako se trudi redovito učiti, knjige često ostanu netaknute u kovčegu.

>>Donna Vekić i Ana Ivanović uživaju u Meksiku i poziraju u stilu 70-ih

Komentara 15

SO
Splitski.Optimist
12:52 21.06.2014.

Prezgodna je.lipotica

SO
Splitski.Optimist
13:17 21.06.2014.

Meni osobno je Maria Sarapova najnapetija

M3
Miške 3
14:39 21.06.2014.

Još samo da zablista i na wimbledonskom terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije