Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eugenija Tedeschi-Reiner

Osebujna supruga Željka Reinera ukrala je svu pažnju na predstavljanju njegovih knjiga

Zagreb: Predstavljene knjige akademika Željka Reinera "Sva lica ljubavi" i "Uronjen u Tvoju svjetlost"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
07.11.2023.
u 10:39

Na predstavljaju knjiga Željka Reinera posebno se istaknula njegova supruga Eugenija koja je svojim osebujnim stilom privukla puno pozornosti.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner u Društvu hrvatskih književnika predstavio je svoje knjige 'Sva lica ljubavi' i 'Uronjen u Tvoju svjetlost' objavljene u izdanju Kršćanke sadašnjosti, a podršku su mu došli pružiti i članove njegove obitelji. Posebno se isticala njegova supruga, liječnica Eugenija Tedeschi-Reiner i to svojim osebujnim stilom kojim je privukla puno pozornosti. Eugeniju nismo dugo vidjeli, a za ovu priliku odlučila se za potpuno crnu kombinaciju uz koju je kombinirala zlatni nakit. Ostala je vjerna svojem stilu šminkanja, točnije iscrtanim tamnim obrvama, koje se ističu na njezinu blijedom licu, a potpredsjedniku Hrvatskog sabora ovaj put u pratnji nije bila kćer Maria koja njeguje sličan stil kao i njezina majka.

Mariju smo posljednji put vidjeli 2016. godine, kada je imala 19 godina, a Reiner se tada na svojim društvenim mrežama pohvalio zajedničkim fotografijama sa svojom mezimicom. Reiner je jednom prilikom kazao i kako Maria ne ide stopama svoje majke, nego je zanima menadžment.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Eugenija Tedeschi-Reiner liječnica je i profesorica oftalmologije, a s potpredsjednikom Sabora osim kćeri Marije ima i sina Ivana. Reinerova obitelj i ranije je privlačila pozornost, a u sjećanju javnosti već su se uvukli svojim modnim odabirima. Eugeniju smo tamo mogli vidjeti i 2019. godine kada je bila pratnja suprugu dok je primao najviše civilno odličje Republike Čilea, povodom obilježavanja nacionalnog dana te zemlje. Reiner je primljen u Red Bernarda O'Higginsa, a njegova supruga za ovu je priliku izabrala  crnoj duboko dekoltiranoj haljini preko koje je nosila srebrni kratki sako, poznat kao bolero. Tu je bila i prepoznatljiva tamna šminka po kojoj se isticala i ranije. Sličnim izdanjem pažnju je privukla i 2017. godine, kada je Reiner proglašen vitezom Viteškog reda Svetoga groba jeruzalemskog.

17.09.2019., Zagreb - Potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Zeljko Reiner, u povodu obiljezavanja nacionalnog dana Republike Cilea, primio je najvise civilno odlicje te zemlje. Rijec je o najvisem odlicju Cilea koje moze primiti strani drzavljanin - Red Bernarda O'Higginsa. Odlicje je akademiku Reineru urucio privremeni otpravnik poslova Republike Cilea Maximiliano Jara Pozo u nazocnosti visokih duznosnika RH, predstavnika diplomatskog zbora RH te drugih uzvanika. rPhoto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

VIDEO Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu

 

Komentara 6

Avatar Aurel
Aurel
11:11 07.11.2023.

sad je puuuno jasnije zašto se vitez tako ponaša...

MV
Misl@v
11:39 07.11.2023.

Moira Orfei?

Avatar Behemot
Behemot
14:34 07.11.2023.

Eugenija Tedeschi, potječe iz iste korčulanske obitelji kao i Emil, jedan od najbogatijih Hrvata. Znači orujunaši se međusobno žene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije