Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osamdeset glazbenih zvijezda pjeva za pomoć Haitiju

haiti
02.02.2010.
u 17:09

Pink, Natalie Cole, Kanye West, Jennifer Hudson, Celine Dion, Brian Wilson i drugi stajali su rame uz rame kako bi skupili što više novca. "We Are the World - 25 za Haiti" premijerno će se izvesti na otvaranju Zimskih olimpijskih igara na NBC-u.

Osamdeset glazbenika okupilo se u ponedjeljak u istome hollywoodskom studiju u kojemu je prije 25 godina nastala pjesma "We Are The World" kako bi je ponovno otpjevali za pomoć Haitiju.

Pink, Natalie Cole, Kanye West, Jennifer Hudson, Celine Dion, Brian Wilson i drugi stajali su rame uz rame kako bi skupili što više novca.
- Takav entuzijazam nisam vidio nikad prije - rekao je Lionel Richie koji je s Michaelom Jacksonom napisao tekst originala i nadgledao novu inačicu s glazbom Quincyja Jonesa.

"We Are the World - 25 za Haiti" premijerno će se izvesti na otvaranju Zimskih olimpijskih igara na NBC-u, kažu promotori AEG Livea.

Reper Lil Wayne rekao je da je sudjelovanjem blagoslovljen tim više što su neki od njegovih bliskih prijatelja - Haićani.

U Miamiju smo se često družili. Sada mi je teško i suosjećam s njima. Posebice onima koji su u toj katastrofi izgubili obitelj - izjavio je Wayne. 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stefica50
18:36 02.02.2010.

Za svaku pohvalu,pokazali su da imaju dusu,,,,

DH
dalibor.hren
23:10 02.02.2010.

Humano! Bilo bi još humanije da svaki uplati 100 tisuća eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije