Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Osamdeset glazbenih zvijezda pjeva za pomoć Haitiju

Pink, Natalie Cole, Kanye West, Jennifer Hudson, Celine Dion, Brian Wilson i drugi stajali su rame uz rame kako bi skupili što više novca. "We Are the World - 25 za Haiti" premijerno će se izvesti na otvaranju Zimskih olimpijskih igara na NBC-u.
02. veljače 2010. u 17:09 2 komentara 3 prikaza
haiti

Osamdeset glazbenika okupilo se u ponedjeljak u istome hollywoodskom studiju u kojemu je prije 25 godina nastala pjesma "We Are The World" kako bi je ponovno otpjevali za pomoć Haitiju.

Pink, Natalie Cole, Kanye West, Jennifer Hudson, Celine Dion, Brian Wilson i drugi stajali su rame uz rame kako bi skupili što više novca.
- Takav entuzijazam nisam vidio nikad prije - rekao je Lionel Richie koji je s Michaelom Jacksonom napisao tekst originala i nadgledao novu inačicu s glazbom Quincyja Jonesa.

"We Are the World - 25 za Haiti" premijerno će se izvesti na otvaranju Zimskih olimpijskih igara na NBC-u, kažu promotori AEG Livea.

Reper Lil Wayne rekao je da je sudjelovanjem blagoslovljen tim više što su neki od njegovih bliskih prijatelja - Haićani.

U Miamiju smo se često družili. Sada mi je teško i suosjećam s njima. Posebice onima koji su u toj katastrofi izgubili obitelj - izjavio je Wayne. 

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj