Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tek se razveo

Orlando nakon Mirande ljubi kolegicu Liv Tyler?

Miranda Kerr, Orlando Bloom
05.12.2013.
u 14:21

Orlando i Liv navodno su bili vrlo prisni u backstageu nakon što su odgledali predstavu na Broadwayu

Samo nekoliko tjedana nakon razvoda od australskog modela Mirande Kerr (30), glumac Orlando Bloom (36) ponovno ljubi. Tako barem tvrdi neimenovani izvor koji je američkom magazinu Star posvjedočio da je nazočio razmjeni sitnih nježnosti između Blooma i holivudske ljepotice Liv Tyler (36), javlja Metro.

Orlando i Liv zajedno su glumili u trilogiji "Gospodara prstena", a ovoga puta našli su se na prošlomjesečnoj premijeri predstave ''U iščekivanju Godota'' na Broadwayu.

– Predstavu su odgledali skupa. Jedva su čekali da se nađu u backstageu. Zaljubljeno su se pogledavali i škakljali jedno drugo. Cijelo su se vrijeme držali za ruke – kazao je izvor tabloidu Star.

Nakon što je priča dospjela u javnost, Orlandov glasnogovornik zanijekao je njenu istinitost. Sam Orlando kazao je prije nekoliko dana kako on i bivša supruga čine sve da bi sinu Flynnu, koji će uskoro napuniti tri godine, olakšali rastanak. On pak, ako je suditi po medijima, nije pretjerano teško pao ni Mirandi. Viktorijina anđelica navodno se nakon okončanja trogodišnjeg braka našla u zagrljaju milijardera Jamesa Packera. Tabloidi su time dobili još jedan mamac za naslađivanje jer su James i njegova bivša supruga Erica Baxter bili dugogodišnji prijatelji s Mirandom i Orlandom.

>>Uvijek ću voljeti svoju bivšu suprugu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije