Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našao je novi dom

Orlando Bloom prodaje kuću u Los Angelesu za 25 milijuna kuna

Miranda Kerr, Orlando Bloom
DPA/PIXSELL
12.10.2013.
u 16:00

Glumac ne želi živjeti u kući koju mu je opljačkala tinejdžerska banda poznata kao Bling Ring

U svojoj kući u Los Angelesu Orlando Bloom ne živi već četiri godine otkako su mu lopovi poznati kao Bling Ring banda opljačkali vrijednosti iz kuće. Zadnje tri godine iznamljivao je kuću za 92 tisuće kuna mjesečno a sada je odlučio prodati kuću i za nju traži 25 milijuna kuna. 

Bloom i njegova supruga Miranda Kerr više su se udomaćili u New Yorku gdje su kupili prostranu kuću s velikom okućnicom, bazenom i saunom za koju su izdvojili oko 16 milijuna kuna. 

Na meti Bling Ringa, bande koju su činili uglavnom tinejdžeri, bili su brojni poznati i o ovim pljačkašima snimljen je i film u kojem glavnu ulogu igra Emma Watson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije