Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna luka

Orlando Bloom i Miranda Kerr vjenčali se u tajnosti

orlando (1)
Pixsell
23.07.2010.
u 09:14

Britanski glumac i australska manekenka bračne zavjete su, prema nagađanjima medija, razmijenili u Los Angelesu i to nakon samo mjesec dana zaručničkog staža.

Nakon samo mjesec dana zaručničkog staža, glumac Orlando Bloom i manekenka Miranda Kerr uplovili su u bračne vode. Par se vjenčao u tajnosti, magazin People nagađa da je ceremonija bila u Los Angelesu, no glasnogovornik para to nije htio potvrditi, a usta je zaključao i na sva ostala pitanja vezana uz mladence.

Bloom, kojeg svi dobro pamtimo po ulozi u filmu “Pirati s Kariba”, romansu sa 27-godišnjom manekenkom iz Australije započeo je prije tri godine. Mala svađa na neko ih je vrijeme rastavila 2008., no brzo su sve izgladili i ubrzo nakon pomirenja 33-godišnji je britanski glumac otputovao u Australiju kako bi upoznao njezine roditelje. Ekskluzivni model Victoria’s Secreta, koja je lani zaradila 20 milijuna kuna, dvaput je odbila prosidbu glumca.

Odolijevala mu je sve do prošlog mjeseca kad je na njezinoj ruci zablistao prsten. Par je medije uvijek uspješno ignorirao pa se uz njihovu vezu ne veže nijedan skandal. Oboje vole jogu, meditiraju i prakticiraju nichiren budizam, ne vole razvikane zabave u Hollywoodu i razmišljaju o proširenju obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije