Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Orky i Tomo se zaigrali, Big Brother više ne vidi sve!

big brother
Foto: RTL/Screenshot
1/3
16.03.2018.
u 17:08

Gusti dim u dvorištu iznenadio je stanare, a ubrzo su se pojavili Orky i Tomo koji su se malo zaigrali protupožarnim aparatom. Dvoje prijatelja ponovno se ujedinili, a izgubljeno vrijeme ubrzo su nadoknadili na njima svojstven način.

Tomin povratak najviše je razveselio Orkyja, koji je Bigiju taj dan priznao da se osjeća kao da je osvojio najveći dobitak na jackpotu.

Gusti dim u dvorištu iznenadio je stanare, a ubrzo su se pojavili Orky i Tomo koji su se malo zaigrali protupožarnim aparatom. Dvoje prijatelja ponovno se ujedinili, a izgubljeno vrijeme ubrzo su nadoknadili na njima svojstven način. Tomislav je došao na ideju da iskoristi protupožarni aparat, a Bjelovarčanin je zatim uzeo brašno i "napao" svog prijatelja. 

"Govori Big Brother! Stanari, najstrože je zabranjeno igrati se sa sigurnosnom opremom u Big Brother kući", začuo se strogi glas, na što se Tomo našalio: "Bio je požar".

"Izgledate kao da ste pobjegli iz pekare!", kazao im je Bigi u ispovjedaonici.

Orky je rekao da je sve bila Tomina ideja, a Splićanin je počeo zadirkivati Orkyja da se ne traži opravdanja. "Nije istina. Nemoj lagati brata, on sve vidi!", rekao je Tomo.

"Brat ne vidi ništa od magle u dvorištu!", zaključio je Big Brother.

Ključne riječi

Komentara 1

DY
dynamozg
17:14 16.03.2018.

Dno dna, rtl katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije