Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težila je savršenstvu

Opsjednutost besprijekornim izgledom uspješnu manekenku zamalo je stajala života

andressa
Foto: Facebook
1/5
17.02.2015.
u 09:45

Na plastične operacije išla je kao da ide u dućan, a čak je i rebra poželjela izvaditi kako bi imala tanji struk.

Brazilska manekenka Andressa Urach zavidnu karijeru modela ostvarila je zahvaljujući brojnim kirurškim zahvatima kojima se kontinuirano podvrgavala. Iako je za svoj izgled osvojila brojna priznanja, 27-godišnja manekenka svojim tijelom nije bila zadovoljna. Plastične operacije postale su joj rutina o kojoj je bila ovisna.

– Imala sam više od 10 operacija. Nos, jagodice, čeljust, povećala sam usta nebrojeno puno puta, operirala grudi i dva puta bila na liposukciji – izjavila je Andressa.

– Išla sam na operacije kao da idem u dućan. Čak sam željela izvaditi rebra da bih imala tanji struk. Željela sam si odrezati nožne prste kako bih mogla nositi manje cipele.

Njena opsjednutost izgledom zamalo ju je stajala života. Krajem prošle godine u želji da poveća svoja bedra manekenka je uzela velike količine anaboličkih steroida i u bedra ubrizgala hidrogel i plastiku poznatu kao PMMA. Noge su joj počele trunuti, a Andressa je doživjela septički šok zbog kojeg je nekoliko tjedana ležala u bolnici na odjelu intenzivne njege. 

Sada svojim iskustvom želi prenijeti poruku ženama koje u težnji da postanu savršene sve više odlaze pod nož i pribjegavaju različitim tretmanima. 

– Nadam se da moje ozlijede mogu biti primjer drugim ženama te ih želim upozoriti na veliki rizik. Morate poštivati granice koje vam postavlja vaše tijelo – kaže Brazilka koja je trenutačno zadovoljna svojim tijelom, a plastične operacije više joj nisu ni na kraj pameti. 

>>Ovisnica o operacijama: Nakon 59 zahvata zadovoljna samo nosom

>>Potrošila 15.000 dolara na plastičnu operaciju, svi se čude njezinu razlogu

Komentara 5

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
10:27 17.02.2015.

pravac jankomir ili vrapce.

CA
campa
12:50 17.02.2015.

Umjesto da se lijeći ona se je plastificirala.Na kraju bi valjda ličila na lutku iz sexsi šopa.

Avatar ucjena
ucjena
10:35 17.02.2015.

a je komad, za prste polizati! ::))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije