Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIV GOVOR

Oprin dečko rasplakao kraljicu talk-showa u završnoj emisiji

oprah (1)
AFP/PIXSELL
25.05.2011.
u 17:29

– Čast mi je što sam tolike godine bio sa ženom koja svaki dan mijenja ljudske živote. Promijenila si i moj život i zbog toga te volim – rekao je Stedman Graham s kojim je Oprah u vezi već 25 godina.

Još se više suza prolilo i još se jači pljesak prolomio na snimanju druge, završne emisije kojom se Oprah Winfrey oprostila od svog planetarno popularnog showa koji je stvarala i vodila 25 godina. Američku kraljicu talk-showa ovoga su puta rasplakali Alicia Keys, Aretha Franklin i Usher, ali najviše ju je ganuo govor njezina dugogodišnjeg partnera Stedmana Grahama.

– Tako si posebna. Vrlo sam ponosan na tebe. Čast mi je što sam tolike godine bio sa ženom koja svaki dan mijenja ljudske živote – počeo je 60-godišnji Stedman svoj govor o voljenoj ženi s kojom je u vezi od 1986. godine.

– Ne mogu vjerovati da je crna djevojčica iz zabačenog Mississippija napravila sve što si ti napravila. No, ono što je zaista zapanjujuće je to što si ti to postigla kroz Božju milost. Promijenila si moj život i zbog toga te volim – dodao je Graham.

Posljednji dio oproštajne emisije “Oprah Winfrey Surprise Spectacular” okupio je manje slavnih i poznatih od prvog dijela, dok je u publici sjedilo 13 tisuća gledatelja. S omiljenom Oprom pozdravili su se i Simon Cowell i Stevie Wonder, dok je među publikom bila i prevarena supruga Arnolda Schwarzeneggera Maria Shriver, koju je Winfrey ugostila i na snimanju prvoga dijela emisije.

Velika završnica četvrt stoljeća dugog Oprah Winfrey showa bit će prikazana danas u SAD-u.

Komentara 3

FO
Foja
18:42 25.05.2011.

Cisto informacije radi to nije bila zadnja emisija.Zadnja emisija je veceras u 8 po americkom vremenu.....Super mi je kak se Vecernji nabacuje s informacijama!Pozdrav

OB
-obrisani-
22:40 25.05.2011.

i ona je pomogla debilizirati Ameriku, taj njezin šou u kojem publika vrišti, plaće, skače bez ozbiljnog razloga mi je totalno nenormalan. Jednom su cičali i vriskali kad ih je počastila sladoledom! Totalno debilno!

KA
Karla
10:48 27.05.2011.

Oprah je velika žena - zaista je promijenila živote mnogih ljudi. Zato je i trajala toliko dugo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije