Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dekolte u prvom planu

Opravdala titulu najseksi navijačice! Ivana Knoll zapalila tribine uoči utakmice, odabrala je novo upečatljivo izdanje

KATAR 2022 - Ivana Knoll na stadionu uoči susreta Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
01.12.2022.
u 15:40

Uoči odlučujuće utakmice između Hrvatske i Belgije, Knoll je ponovno pozirala u kockastoj kombinaciji. Odabrala je crvene sportske tajice i minijaturni topić nalik grudnjaku, a prije utakmice pozirala je fotoreporteru Pixsella.

Naša najpoznatija navijačica Iva Knoll ovih dana ne prestaje privlačiti pažnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru gdje je na utakmica naše reprezentacije, ali i u šetnji gradom pokazala upečatljive modne kombinacije poput bikinija i kockaste mini haljine.

Uoči odlučujuće utakmice između Hrvatske i Belgije, Knoll je ponovno pozirala u kockastom izdanju, a u prvom planu bio je njezin bujni dekolte. Odabrala je crvene sportske tajice i minijaturni topić nalik grudnjaku, a prije utakmice pozirala je fotoreporteru Pixsella.

Podsjetimo, Knoll je odgovorila i na nekoliko pitanja o nogometu i njezinoj tituli najseksi navijačice, ali i o tome hoće li naši reprezentativci ponoviti uspjeh s SP-a u Rusiji.

01.12.2022., stadion Ahmad Bin Ali, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Hrvatska - Belgija. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
- Nadam se da nećemo ponoviti uspjeh Rusije nego da ćemo osvojiti zlato koje su nam na prošlom Svjetskom prvenstvu Francuzi uzeli. Na titulu najseksi navijačice Svjetskog prvenstva je ponosna, a  slava je nikada nije promijenila. Otkrila je kako nema simpatije prema nekom od naših reprezentativaca, ali favorizira Luku Modrića jer je najbolji. Ivana je nedavno dosta boravila u Americi, gdje uskoro opet odlazi.

-  Dobila sam radnu vizu za Ameriku i nakon nogometnog prvenstva idem u Ameriku, ali svakako i europsko tržište i dalje ostaje za posao - rekla je, a na pitanje što očekuje od okršaja protiv Belgije, dodala je: Neka igraju kao nakon prvog gola protiv Kanade.

Ivana je domaćoj javnosti postala poznata tijekom prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je bodrila vatrene i zaradila nadimak najatraktivnije hrvatske navijačice.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 5

TE
Templo
16:53 01.12.2022.

Bimbo na poslu, trazi slatkog secernog taticu.

PG
Paulie_Gualtieri
19:41 01.12.2022.

Krankšvester-Ideš u Dohu. Novi hit ✌🏻😎

LJ
ljeto90
17:50 01.12.2022.

Možeš misliti što navija???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije