Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misteriozna zvijezda

Oprah Winfrey: Uskoro ću otkriti šokantnu obiteljsku tajnu!

oprah winfrey
pixsell
22.01.2011.
u 18:17

Nedavno sma otkrila nešto o svojoj obitelji što me ostavilo bez riječi. Mislila sma d asam u životu svašta čula i vidjela, ali ovo je dragi moji prijatelji čudo nad čudima!

Oprah Winfrey je posljednjih mjeseci zbog svog  privatnog života češće u centru medijske pažnje nego sve hollywoodske zvijezde. Naime, američka voditeljica zaintrigirala je proteklog tjedna javnost jednim obećanjem. Oprah je najavila ekskluzivnu emisiju u ponedjeljak u kojoj će javnosti otkriti jednu šokantnu obiteljsku tajnu koja ju je ostavila bez riječi i pogodila u srž, piše People.

- Već mjesecima čuvam to otkriće i sad je želim podijeliti s ljudima. Mislila sma d asam na ovom svijetu svašta čua i vidjela, ali ovo je dragi moji prijatelji, čudo nad čudima, kaže Oprah.

O slavnoj Winfrey zna se mnogo, da je dijete nevjenčanih tinejdžera, da je u djetinjstvu bila zlostavljana, rodila mrtvu bebu, tražila ljubav od obitelji koju nikad nije dobila. Koja je slijedeća informacija koja će šokirati njene gledatelje ćut ćemo u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Melač
12:36 23.01.2011.

lijepo oblikovane obrve!!!

GO
gohan
19:04 22.01.2011.

molim, ispravite pravopis!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije