Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napunila 60

Oprah Winfrey u utrci za predsjednicu? Obama ima tajni plan

Oprah
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/6
09.05.2014.
u 12:15

Globe piše da Oprah, koja je nedavno proslavila svoj 60. rođendan, ima snažnu podršku na tom putu. Ovu medijsku mogulicu, godine nimalo ne zabrinjavaju

U svojoj čvrstoj namjeri da zaustavi Hillary Clinton u namjeri da postane predsjednica, aktualni predsjednik Barack Obama čini doista sve.

Njegovi savjetnici došli su na ideju da u Bijelu kuću uđe Oprah Winfrey. Istovremeno, Globe piše da Oprah, koja je nedavno proslavila svoj 60. rođendan, ima snažnu podršku na tom putu. Ovu medijsku mogulicu, godine nimalo ne zabrinjavaju. Tvrdi da je starenje pozitivna stvar, piše ShowbizSpy.

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

- Jedno jutro probudila sam se i doslovno pomislila: Moj Bože, ova koljena su "sa mnom" već 60 godina, imam ove laktove 60 godina i noge me nose 60 godina.Moje srce kuca punih 60 godina. I kad to sagledate tako, ne preostaje vam ništa drugo nego biti zahvalan.

>>Maćeha optužuje: Oprah nam je vikala da smo crnčuge! Obična je manipulatorica

>>Oprah Winfrey prostačila pred Lindsay Lohan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije