Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek darežljiva

Oprah Winfrey roditeljima šestorki poklonila 250 tisuća dolara

oprah
22.02.2011.
u 09:44

Voditeljicu je oduševila vrlo originalna fotografija roditelja i njihovih tek rođenih šestorki na Facebooku pa ih je pozvala u svoju emisiju i ugodno iznenadila

Fotografija roditelja i njihovih nedavno rođenih šestorki na Facebooku toliko se svidjela Oprah Winfrey da je mlade supružnike pozvala u svoju emisiju i iznenadila ih poklonima. Naime, voditeljica je Rozonnu i Miji McGhee darovala bon od 250 tisuća dolara u trgovačkom lancu Walmart i medeni mjesec u Las Vegasu nakon 11 godina braka.

Skroman par u emisiji je priznao kako im je bez pomoći koja im uopće nije pružena nakon rođenja šestorki financijski teško odgajati šestero djece za koje na dan potroše 30 pelena i 50 bočica mlijeka.

Mia i Rozonno potječu iz vrlo siromašnih i problematičnih obitelji. Mijina braća ogrezla su u kriminal, dok je majka njenog supruga ovisna o cracku. Zaljubili su se u srednjoj školi, a vjenčali kad su imali 18.

Tri godine su pokušavali dobiti dijete, a želja im se konačno ispunila prije dvije godine kad su doznali da čekaju blizance. No djeca su umrla odmah nakon poroda.

Kad su postali roditelji šestorki bili su šokirani, ali i presretni. O njima se brine Mija dok suprug zarađuje u malenom dućanu za čišćenje tepiha.

- Nije nam lako, ali ne žalimo se. Prijatelji nam svaki dan pristignu u pomoć jer je nemoguće da se sami brinemo za šestero djece, kaže Mia koja uz šestero mališana želi završiti školovanje.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:33 22.02.2011.

tO SU VELIKI LJUDI..........

KA
Karla
17:50 22.02.2011.

Pravi ljudi! Nek im je pomogla Oprah - trebala je i država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije