Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPE ŽENE PRINČEVA I PREDSJEDNIKA

Opojni zov političke moći

President Barack Obama (R) and Michelle Obama (L) pose with President-elect Donald Trump and wife Melania at the White House before the inauguration on January 20, 2017 in Washington, D.C. Trump becomes the 45th President of the United States. Photo by Ke
19.04.2017.
u 08:37

Melania Trump kroči stopama nekadašnje prve dame Carle Bruni, a Meghan Markle ljubuje s princem, kao nekoć Zsa Zsa Gabor i Grace Kelly

– Romantično me privlače oni teški, ekscentrični geniji, muškarci koji me podsjećaju na mačke – rezervirani. Zašto bi me trebali voljeti? Ne znam, ali vole me – kratki je to zapis koji je na službenoj stranici nedavno objavila glumica Pamela Anderson, a namijenjen je Julianu Assangeu, osnivaču WikiLeaksa. Od prošlog listopada Playboyeva zečica posjećuje Australca u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu.

– Ona je vrlo atraktivna i zanimljiva osoba – rekao je 45-godišnji slavni, ali i zloglasni aktivist kojemu je Ekvador prije gotovo pet godina dao azil kako ne bi bio izručen Švedskoj, gdje ga trebaju ispitati o dva silovanja koja je navodno počinio 2010. godine. No ona nije jedina slavna dama koja je pala na šarm, utjecaj i intelekt političara i moćnika koji svojim odlukama kroje sudbinu svijeta.

Među njima je Slovenka Melania Trump, današnja prva dama Amerike, koja se prije udaje za poduzetnika, voditelja televizijskog reality showa i predsjednika SAD-a, bavila manekenstvom.

Zlatom obložen stan

– Podržavam ga jer znam što će učiniti i što može učiniti za Ameriku. Voli Amerikance i želi im pomoći – rekla je 46-godišnjakinja, koja se još nije preselila u Bijelu kuću, nego s 11-godišnjim sinom Barronom stanuje u zlatom obloženom stanu na vrhu newyorškog Trump Towera.

Glumica Nancy Reagan nije imala problema sa selidbom u najpoznatiji dom SAD-a, gdje je sa suprugom Ronaldom boravila od 1981. do 1989. godine. Nancy i Melania supruge su predsjednika, no nisu jedine koje su se s njima zabavljale. Među najprpošnijima bio je John F. Kennedy. Lijepe žene izmjenjivale su se u njegovu zagrljaju, a među njima bila je glumačka diva Marlene Dietrich. Ipak, najpoznatija njegova ljubavnica bila je glumica Marilyn Monroe s kojom ga je na jednoj newyorškoj zabavi 1962. upoznao šogor, glumac Peter Lawford.

Jedan je od najpoznatijih brakova politike i svijeta zabave jest onaj bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i pjevačice i modela Carle Bruni.

– Želim muškarca s nuklearnom moći – jedan je od njezinih citata, a želja joj se ostvarila tri mjeseca poslije, u siječnju 2008., kada je postala prva dama Francuske.

Veza britanskoga princa Harryja s američkom glumicom Meghan Markle izazvala je velik interes britanskih, ali i svjetskih medija. Da su zajedno, u studenome je potvrdila Kensingtonska palača, a njihovi prijatelji tvrde da je veza iznimno ozbiljna i da bi se uskoro mogli zaručiti.

Ako se vjenčaju, ona bi bila prva razvedena katolkinja iz miješanog braka koja je postala dijelom britanske kraljevske obitelji.

Zovu plave krvi nije odoljela ni Oscarom nagrađena Grace Kelly, koja je zbog ljubavi napustila Hollywood te se posvetila obitelji i Kneževini Monako, a prinčeve su u prošlosti uz mnogo medijske pažnje ljubile i Rita Hayworth te Zsa Zsa Gabor.

>>Kad se uda za princa Harryja, Meghan Markle mora se pridržavati ovih čudnih pravila

>>Pamela Anderson stalno posjećuje ekvadorsku ambasadu, a razlog je – ljubav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije