Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMAJU MIRA

Opet napali suprugu našeg poznatog sportaša: 'Frustirana si, samo se slikaš ispred skupih hotela'

Petra Božić
Foto: Instagram
1/3
24.08.2020.
u 16:35

Tagiraj se tamo gdje si stvarno ako ti se toliko sviđa i čini te sretnom u tvom bajkovitom životu. Čemu sram pa 90% naše nacije nikada nije ušlo u hotel ili skupi restoran. Nije to bed, nismo svi bogati, svima lijepi i pametni - stoji u poruci

Petra Božić, supruga bivšeg boksačkog prvaka Stjepana Božića ponovno je doživjela napad na Instagramu, nakon što je objavila fotografije s obiteljskog ljetovanja u Selcu. 

-  Zaista ne znam zašto te lažu. Možda imaš drag karakter kad te se upozna pa si simpa, ali ovako si debelo ispod prosjeka. Toliko si isfrustrirana i ljuta jer ti je netko napisao da se slikaš ispred skupih hotela, a zapravo samo prođeš ispred njih. Pa ako to nisu kompleksi onda ne znam što je. Tagiraj se tamo gdje si stvarno ako ti se toliko sviđa i čini te sretnom u tvom bajkovitom životu. Čemu sram pa 90% naše nacije nikada nije ušlo u hotel ili skupi restoran. Nije to bed, nismo svi bogati, svima lijepi i pametni - stoji u poruci pokraj fotografije. Petra joj je samo kratko odgovorila: "Svatko u drugom vidi ono što nosi u sebi. Puno ljubavi šaljem".

Petra Božić
1/6

Podsjetino, Petra Božić sličan je napad doživjela u svibnju, kada je objavila fotografiju s kćerkicom Emmom Katarinom i Stjepanovom kćeri Lucijom. 

-  Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uvjetima? Tako si 'ljetovala' po oronulim kućama i kad si bila sama. Još ovako uz tvoj outfit i rupčage u kojima 'odsjedate' doslovno izgledaš kao cigančica. I to radiš i od jadne djece. Glumiš sreću izvrsno, pitanje je samo kakvo je stanje u tvojoj glavi kad ostaneš sama sa sobom? U kojem stupnju jada se nalaziš? Pozdrav od ekipe iz Zagreba koja vam se svaki dan smije - napisala joj je stanovita Ivana, a Petra joj nije ostala dužna.

-  Draga Ivana, nije bitno gdje si, nego s kim si... Meni je uz mog čovjeka i našu djecu život bajka. Žao mi je što je tebi očito loše kad imaš potrebu s lažnog profila komentirati cigančicu i bivšeg šampiona... Ozdravi mi brzo - napisala je Petra i ubrzo obrisala komentar. Nakon toga je za medije kazala i kako namjerava potražiti pravnu zaštitu jer to maltretiranje traje već duže vremena. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

SK
skupiduša
17:15 24.08.2020.

Supruga sportaša, ili bilo čija supruga, čemu toliku važnost i pozornost upućivati samo za to što je supruga poznate osobe, koliko je vrijednih i pametnih anonimnih supruga i kćeri koje nitko i ne spominje.

PU
Pukovnik
18:08 24.08.2020.

Tko je on? Ona?

SA
sargu123
19:19 24.08.2020.

Iskompleksirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije