Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako su bili vezani

Opet loše vijesti: Nakon gubitka bebe Johu Legendu preminuo je još jedan član obitelji

John Legend
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
07.02.2021.
u 21:45

Glazbenik se oprostio od još jednog člana obitelji. Naime, samo nekoliko dana nakon 91. rođendana preminula je njegova baka.

Tužnim vijestima završila je 2020. za glazbenika Johna Legenda, a 2021. mu je također počela na isti način. Samo četiri mjeseca nakon što su on i supruga  Chrissy Teigen izgubili bebu, slavni glazbenik oprostio se od još jednog člana obitelji. Naime, samo nekoliko dana nakon 91. rođendana preminula je njegova baka. 

- Moja divna baka, Marjorie Maxine Stephens, napustila je ovaj svijet rano ujutro, samo nekoliko dana nakon 91. rođendana. Tako smo zahvalni na životu koji je živjela, na ljubavi koji je dijelila sa svojom brojnom djecom, unucima, praunucima i svima ostalima. Bila je najbrižnija i najsavjesnija baka koju možete zamisliti. Sve do svojih posljednjih dana slala nam je rođendanske čestitke. Uvijek smo slavili Božić kod nje, sve dok nas nije bilo toliko, da nismo svi stali u njezinu ružičastu kuću u Springfieldu. - napisao je Legend uz fotografiju s bakom koju je objavio na Instagramu. Bio je jako vezan za baku i divio se njezinoj energiji i volji za životom i sretan je što je uspjela svjedočiti njegovim velikim uspjesima. 

- Sve do posljednjih trenutaka bila je aktivna, puna znatiželje i energije. Uvijek je imala priču za ispričati i riječi podrške i ljubavi. Davala nam je bezrezervnu podršku u svemu. Drago mi je da je imala prilike vidjeti plodove svega što nam je pružila. Proputovala je svijet s nama, sa mnom išla na dodjelu mog prvog Grammyja. Obitelj smo kakva jesmo zbog ljubavi koju je pružila svima nama. Tužni smo jer smo ju izgubili, ali više od svega cijenimo ispunjen, blagoslovljen život kojeg je vodila. Neka počiva u miru - napisao je.

Foto: reuters

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije