Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Da je Bog dao“

Opća opasnost predstavlja novu hit baladu

Opća opasnost
Foto: Promo
1/3
06.06.2018.
u 19:00

egendarni hrvatski bend nastavlja tradiciju snimanja vrhunskih pjesama i spotova koji odmah po izlasku postanu hitovi među publikom i kritikom, pa je za očekivati da će i „Da je Bog dao“ ići istim smjerom.

Hrvatski rock veterani, Opća opasnost, već su poznati po hitoidnim rock baladama, a sada predstavljaju novu poslasticu za sve ljubitelje njihovog zvuka, „Da je Bog dao“ koja je pravi nasljednik već etabliranih balada poput „Jednom kad noć“, „Pobjeg'o sam“, „Za svaku tvoju suzu“ i „Tvoje ime čuvam“.

I za novu pjesmu je glazbu i tekst radio dugogodišnji suradnik i prijatelj benda Mario Vestić, dok je Opća opasnost radila zajedno na aranžmanu. Sve je snimano, miksano i producirano u Studiju „MAK“ u Gradištu kod Branimira Jovanovca – Banija. Još jedan dugogodišnji suradnik i prijatelj Opće opasnosti, Marko Zeljković, režirao je videospot, a zajedno s Ivicom Vranjićem radio je i na kameri, dok iza produkcije stoji Six Nine Studio.

Spot je sniman u velikoj industrijskoj hali i pogonu tvrtke Đuro Đaković u Slavonskom Brodu, koja je samo za ovu prigodu postala velika rock pozornica. Legendarni hrvatski bend nastavlja tradiciju snimanja vrhunskih pjesama i spotova koji odmah po izlasku postanu hitovi među publikom i kritikom, pa je za očekivati da će i „Da je Bog dao“ ići istim smjerom.

Legendarni županjski rockeri imaju bogato koncertno ljeto po cijeloj Hrvatskoj, a samo u lipnju ih očekuje 7 koncerata. Popis svih koncerata pogledajte na njihovoj web stranici.

Opća opasnost
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije