Naslovnica Showbiz Zvijezde

Opća opasnost - predgrupa Bon Joviju u Maksimiru 8. lipnja

- Uvijek smo se nadali da će nam nakon 20 godina rada stići nagrada, a to je ova čast koja će otvoriti puno novih prilika - oduševljen je Pero Galić, frontman županjskih hard rockera
01. lipnja 2011. u 18:45 1 komentara 19 prikaza
bon jovi
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što je preslušao snimke Adastre, Cote G4 i Opće opasnosti, kao finalista „Bitke bandova“ RTL Exkluziv tabloida, menadžment Bon Jovija odlučio je da će 8. lipnja kao predgrupa koja će u Maksimiru zapaliti desetke tisuća ljudi biti županjski hard rockeri, doznajemo u Lupi promotion, organizatoru koncerta.

- Od pojedinosti sada znamo tek da će Opća opasnost, koji ja definitivno dorasla zadatku, nastupiti od 18.40 do 19 sati - kaže Marina Mazić Bandić iz Lupe.

U bendu vlada oduševljenje, bez obzira na to što su potajno očekivali da će biti izabrani.

- Uvijek smo se nadali da će nam nakon 20 godina rada stići nagrada, a to je ova čast koja će otvoriti puno novih prilika. Potpuno smo spremni, i fizički, psihički i tehnički - oduševljen je Pero Galić, frontman županjskih hard rockera. Vjeruje da će cijeli stadion pjevati „Jednom kad noć“, „Uzalud sunce sja“ te druge hitove banda.

- Nisam siguran je li itko od hrvatskih bendova imao prilike do sada svirati pred toliko ljudi, no jamčimo puno znoja i atmosferu do usijanja - frcale su emocije iz pjevača benda za koji će se zasigurno čuti i izvan granica Lijepe Naše.

Iako je Adastri žao što to nisu odabrani oni, kao pravi prijatelj i fan Županjaca frontman Jerko Marić sretan je zbog njih.

- Čestitam im ! Zaista su zaslužili jer su bolji od puno drugih precijenjenih sastava i pjevača koji nerijetko imaju nezasluženo više medijskoga prostora. Otići ću na koncert mirne duše i uživati i u Općoj opasnosti i Joviju - kaže Marić.

Marko Osmanović iz Cote G4 kaže kako je očekivao ovakav ishod te mu je jako drago zbog Opće opasnosti, koju će također rado gledati i bodriti iz publike.

sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

  • splitskaljeta:

    Stare ljubavi - Opća opasnost i Tereza Kesovija Muški vokal grupe Opća opasnost je sjajan, pogledao sam video Stare ljubavi.youu tubbe