Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michelle i Zac?

Oni su definitivno najčudniji holivudski par ikad!

zac efron
Foto: Twitter
07.07.2014.
u 18:02

Michelle Rodriguez i Zac Efron novi su holivudski par, barem ako je suditi po prisnim prizorima s njihovog odmora u Italiji...

Michelle Rodriguez i Zac Efron novi su holivudski par, barem ako je suditi po prisnim prizorima s njihovog odmora u Italiji. Sudeći po fotografijama koje je objavio korisnik Twittera, par uživa u novopečenoj romansi. Mladi glumac jako je pažljiv prema Michelle te joj je pomogao da izađe iz mora, ogrnuo ju ručnikom te ljubio u glavu.

Na jednoj fotografiji uhvaćeni su u strastvenom poljupcu. Ponašanje para iznenadilo je mnoge, budući da je Michelle donedavno bila u vezi s manekenkom Carom Delevingne. Domaćin novopečenog para bio je talijanski poduzetnik Gianluca Vacchi, koji ih je ugostio na svojoj jahti.

>>Nagrađena Mila Kunis skrivala trudnički trbuh, Zac Efron pokazao mišiće

Komentara 1

LI
liliZG
14:10 08.07.2014.

nek mi neko objasni zakaj bi to bilo čudno, kaj je to čudno????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije