Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodni vaterpolisti

Oni će dodatno ugrijati atmosferu ovih dana: Vodeni apoloni spremni su za nove izazove!

vaterpolisti
Foto: Goran Matijašec
1/10
24.07.2015.
u 09:47

Zgodni hrvatski vaterpolo reprezentativci i ovo ljeto provode radno. Dok mnogi od nas spas od vrućina traže u moru, barakude putuju u daleki ruski grad Kazanj, u kojem se igra FINA Svjetsko prvenstvo

- Veselimo se Prvenstvu. Naporno smo radili posljednjih mjeseci i s nestrpljenjem očekujemo početak! - izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka i dodao: - Kazanj sam doživio u zimskim mjesecima, tako da se nadam da ćemo sada, kada je toplije, imati koju minutu i za šetnju gradom i razgledavanje znamenitosti. Rusija je daleko, pa ne očekujemo puno naših navijača, no nadam se da ćete svi pratiti utakmice na televiziji i navijati za Hrvatsku! - kazao je Šetka.

Mjeseci napornih priprema po velikim vrućinama nisu ostavili traga na našim snažnim vaterpolistima, koji su u Rusiju otišli s velikom željom za novom medaljom.

Podsjetimo, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Barceloni, prije dvije godine, barakude su osvojile brončanu medalju. 

- Očekujem težak turnir, no u odličnoj smo formi pa se nadam i dobrom rezultatu. Pozivam sve da nas bodre, kao i dosad!- izjavio je Luka Bukić

>>Seksi vaterpolisti: Prirodno nam je biti u kupaćima pa smo se razgolitili bez treme

>>Hrvatski vaterpolisti na druženju s riječkim mališanima najavili borbu za pobjedu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije