Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrada za životno djelo

Ona zna kako se stari sa stilom! U 77. godini izgleda bolje nego ikada

Jane Fonda
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/5
06.06.2014.
u 11:05

Lice prošarano borama odaje godine, no to je mnogo ljepše vidjeti od popeglanog lica brojnih mlađih kolegica.

Jane Fondu Američki je filmski institut nagradio za životno djelo.

Glumica koju, između ostaloga, pamtimo po ulozi Barbarelle zasjala je na dodjeli nagrada u crno-bijeloj kombinaciji pokazujući svima kako se stari sa stilom. Strastvena instruktorica fitnessa i politička aktivistica i u 77 godini izgleda odlično.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Vježbanje se svakako isplatilo.

Lice prošarano borama odaje godine no to je mnogo ljepše vidjeti od popeglana lica brojnih mlađih kolegica. Tijekom dugogodišnje karijere Jane Fonda glumila je u 40-ak filmova, a nagrađena je i Oscarom.

>>Nitko nije očekivao da će pokazati tako ubojiti dekolte sa 75 godina

Komentara 3

LI
liliZG
15:34 06.06.2014.

zdeslav... nisi normalan,pa da izgleda kao ona strahota koja stoji iza Fabiole Beracas na njenom vjenčanju sa pernatim šeširom, odi pogledaj sliku pa nam javi...

ZD
Zdeslav
16:18 06.06.2014.

Samo hoću reći da nije ništa loše ako se žena njeguje.Pa ako hoće sve prirodno, ne mora ni kosu farbat, zube popravljat,trošit kozmetiku, kreme isl. Jer čemu? Hodajte sve ko u kamenom dobu. Danas je u svijetu normalno zatezanje lica kao i ići zubaru....

ZD
Zdeslav
12:48 06.06.2014.

Stavila je tonu pudera pa joj lice izgleda zacimentirano, a ona je i inače od uvijek imala puno bora,puno bolje bi joj bilo da se je malo zategnula lice, pa u 21.stočjeću smo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije