Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavila 21. rođendan

Ona je seksi i manje poznata kćerka Donalda Trumpa!

tiffany trump
Foto: Instagram
1/6
14.10.2014.
u 22:49

Ona je manje poznata kćerka Donalda Trumpa. Seksi Tiffany Trump proslavila je jučer u velikom stilu svoj 21. rođendan...

Ona je manje poznata kćerka Donalda Trumpa. Seksi Tiffany Trump proslavila je jučer u velikom stilu svoj 21. rođendan.

Kako bi proslavila, iskoristila je prostorije očevog Trump SoHoa, a potom se s ekipom zaputila u jedan njujorški klub. Tulumarila je s brojnim pripadnicima bogate američke mladeži. Zgodna plavuša živi pravi bogataški lifestyle, a obožava sve zabilježiti i na svom Instagramu. Inače, Tiffany je kćerka Donalda i njegove nekadašnje supruge Marle Maples.

Donald je svojedobno varao Ivanu Trump s Marlom, a kada je za nevjeru saznala, Ivana je predala papire za razvod braka. Brak Marle i Donalda nije puno trajao, no u njemu su dobili zgodnu Tiffany. Ne sumnjamo da ćemo za ću još čuti.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Donald Trump: Kim Kardashian i J.Lo imaju loša tijela

>>Bezobrazno bogati i stabilni: Sin Donalda Trumpa postat će tata peti put

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije