Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presmiješno

Ona je prava legenda, no njena djeca nisu impresionirana!

julianne moore
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/4
04.06.2014.
u 18:26

Julianne Moore velika je faca u svijetu glume. Osim četiri nominacije za Oscara, prava je ljepotica, autorica dječjih knjiga te humanitarka...

Julianne Moore velika je hollywoodska faca. Uz četiri nominacije za Oscara, prava je ljepotica, autorica dječjih knjiga te humanitarka. No, njezino dvoje djece nije impresionirano time. Dok joj se ostatak svijeta divi, njezina djeca tek sada polako shvaćaju koliko je impresivna dama njihova majka. Liv, 12-godišnja kći glumice, otkrila je nedavno s kim se sve druži poznata joj majka.

– Moja me djeca vide kao svoju mamu. Ne misle da sam cool. Moja kći ne može shvatiti kako to da vrijeme provodim s Robertom Pattinsonom, Kristen Stewart i Jennifer Lawrence, to joj je sada najzanimljivije, rekla je Moore za People.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Robert Pattinson završio u strasnom klinču s Julianne Moore!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije