Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ona je mrak – nova stranica je Wikipedija 'mrak' Hrvatica

Stranica je to na kojoj će se moći naći svi podaci koje čitatelje zanimaju o nekoj poznatoj "mrak" djevojci/ženi na jednom mjestu
27. kolovoza 2018. u 11:57 2 komentara 1839 prikaza
Ona je mrak
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/6

Wikipedija "mrak" Hrvatica – tako je najbolje opisati novu stranicu Ona je mrak, prvi projekt ovakve vrste u Hrvatskoj.

Story Super Nova Sjećate se natjecatelja prvog reality showa kod nas? Evo gdje su i što rade

Stranica je to na kojoj će se moći naći svi podaci koje čitatelje zanimaju o nekoj poznatoj "mrak" djevojci/ženi na jednom mjestu – od datuma rođenja, visine i hobija, preko biografija do fotogalerija i videogalerija te aktivnosti na društvenim mrežama, kao i posljednjih vijesti o toj osobi.

Ona je mrak
1 / 6
Ona je mrak

– ''Ona je mrak'' projekt je koji je specifičan i po tome što su u njegovoj kreaciji sudjelovale i same djevojke/žene s profila pa se tako možemo pohvaliti da smo jedni od rijetkih čije su biografije potpunosti točne (jako je mnogo pogrešnih podataka na internetu, čak i na hrvatskoj i engleskoj Wikipediji). Svi tekstovi i podaci autorizirani su od samih djevojaka/žena – kaže autor projekta Toni Čeović.

Tatjana Jurić Lijepa voditeljica Tatjana Jurić pokazala trbuščić i zbunila brojne fanove

– Krenuli smo s 34 profila, ali će se taj broj povećavati. Osoba koju stavljamo mora biti poznata široj javnosti, starija od 18 godina i mora biti mrak, odnosno sam izgled nije dovoljan. Na svakom profilu objašnjeno je zašto je neka djevojka/žena mrak. Kroz idućih tjedan dana broj otvorenih profila će se uvećati za barem 30 posto – dodaje Čeović.

Na projektu se radi već pola godine, a autori su imali veliku pomoć Mije Kovačić, Ive Šulentić, Tatjane Jurić, Žanamari i Anje Alavanje koje su im, kaže Čeović, pomogle savjetima i najvažnije – kontaktima. 

Pogledajte video 10 najseksi Hrvata:

Rajko i Snježana Dujmić
prisjetila se
Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi