Naslovnica Showbiz Zvijezde

On je najstrašnija faca u Hollywoodu, a njegova prošlost je jednako strašna

Glumac ima 74 godine i priznaje da je u životu birao loše uzore. Već s 12 godina počeo je uzimati heroin, i tada je počeo ujaku Gilbertu 'pomagati' u pljačkama.
09. studenoga 2018. u 18:36 15 komentara 46520 prikaza
Foto: IPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

"Od sumraka do zore", "Desperado", "Bilo jednom u Meksiku" i tako se niže slijed filmova u kojima smo gledali Dannyja Treju i to samo u ulogama velikih negativaca, a ni njegov privatni život ne razlikuje se previše od života likova koje igra u filmovima.

nećete vjerovati Zgodne Hrvatice se bore za njegovu naklonost! Evo kako je nekad izgledao Gospodin Savršeni

Glumac ima 74 godine i priznaje da je u životu birao loše uzore. - Za uzor sam izabrao ujaka Gilberta koji je bio ovisnik i pljačkaš, ali meni je bio najbolji lik na svijetu - ispričao je Trejo. Već s 12 godina počeo je uzimati heroin, i tada je počeo ujaku Gilbertu 'pomagati' u pljačkama. Navodno je sudjelovao u barem pet oružanih pljački, a prodavao je i heroin i tijekom jedne prodaje uhićen je jer je njegov kupac bio policajac na tajnom zadatku.

 | Autor : PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Osuđen je tada na deset godina zatvora i poslan je u zatvor San Quentin. Veći dio  mladosti proveo je u zatvorima, a nakon što je prilikom odsluženja jedne od kazni bacio kamen na čuvara zatvora završio je u samici.  Bojao se kako je to kraj i da će dobiti smrtnu kaznu i tada je sebi obećao jednu stvar.

znamo i cijene Prodaju se magična ulja, lampe, pa čak i kišobrani! Evo kako sve zarađuju poznate Hrvatice

- Dogovorio sam se s Bogom. Tražio sam od njega da umrem ponosno, a ja ću zauzvrat svaki dan moliti i pomagati drugim ljudima - prisjetio se glumac. Odlučio je tada napraviti promjene u životu, odlučio je ostaviti se alkohola i droge i postao je savjetnik mladima koji se odvikavaju od droge.

Zahvaljujući  poslu savjetnika došao je u doticaj sa svijetom glume. Jedan klijent koji je radio na filmu "Runway Train" pozvao ga je na set kako bi mu Trejo bio  blizu i kontrolirao ga da ne dođe u napast i posegne za kokainom. Kad su ga vidjeli na setu ponudili su mu ulogu zatvorenika, on je pristao i na setu ga je prepoznao scenarist Edward Bunker koji je s Dannyjem zajedno služio kaznu u San Quentinu.

nakon 3 godine Definitivan kraj ljubavi! Slavni par potpisao papire za razvod

Sjetio se kako je Danny u zatvoru vježbao boks i bio jako dobar u tome i zamolio ga je da Ericu Robertu da nekoliko lekcija iz boksa. Ali redatelj Andrey Konchalovskiy bio je oduševljen Trajom i ponudio mu je i  ulogu. Tako je zakoračio u svijet glume.

- Glumačka škola bila mi je zatvor. Boravak na zatvorskom dvorištu, zatvorski neredi i pretvaranje da ste  opasniji nego zapravo jeste - rekao je Trajo i dodao:

sumnjivo Raskol u obitelj? William i Harry više ne žele raditi zajedno!

- Govore mi da uvijek glumim opasne Meksikance s hrpom tetovaža. ali ja i jesam opasni Meksikanac s tetovažama. Pa neće valjda za takve uloge angažirati  Marka Wahlberga.

Pogledajte našu listu najseksi Hrvata

[video: 26309 / ]
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas